Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Sugeng rawuh ing Jepang!

tokyo sapporo kyoto sendai osaka hiroshima fukuoka hokkaido hokkaido2 tohoku tohoku2 kanto kanto2 chubu chubu2 kansai kansai2 chugoku chugoku2 shikoku shikoku2 kyushu kyushu2 okinawa okinawa2 okinawa3 aomori iwate akita miyagi yamagata fukushima nigata toyama ishikawa fukui nagano gifu mie shizuoka yamanashi aichi gunma tochigi ibaraki saitama chiba tokyo2 kanagawa kyoto2 shiga osaka hyogo nara wakayama tottori shimane okayama hiroshima yamaguchi tokushima kagawa ehime kochi fukuoka saga nagasaki kumamoto oita miyazaki kagoshima

Klik ing kutha, prefektur, utawa wilayah kanggo ndeleng artikel kasebut. Yen sampeyan ora bisa ngeklik ing peta, klik tombol ing ngisor iki banjur pilih kutha, prefecture utawa wilayah sing pengin sampeyan deleng.

Photos

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = AdobeStock 1

Photos Kyoto

2020 / 6 / 3

Foto: Kuil Kiyomizudera ing Kyoto

Objek wisata sing paling populer ing Kyoto yaiku Tokong Fushimi Inari, Kuil Kinkakuji lan Kuil Kiyomizudera. Kuil Kiyomizudera mapan ing lereng gunung ing sisih wétan kutha Kyoto, lan pemandangan saka balai utama, sing dhuwuré 18 meter, nggumunake. Ayo lelungan virtual menyang Kuil Kiyomizudera! Foto candhi Kiyomizudera ing Kuil Kyoto Kiyomizudera ing Kyoto = Kuil Shutterstock Kiyomizudera ing Kyoto = Kuil Shutterstock Kiyomizudera ing Kyoto = Kuil Shutterstock Kiyomizudera ing Kyoto = Templeterstock Kiyomizudera Temple ing Kyoto = Kuil Shutterstock Kiyomizudera ing Kyoto = Peta Shutterstock Kuil Kiyomizudera Aku matur nuwun kanggo maca. Mbalik menyang "Best of Kyoto"Kiriman sing gegandhengan: Foto: Kuil Kodaiji ing Kyoto Foto: Kuil Nanzenji ing Kyoto Foto: Piandel Rurikoin Temple ing Kyoto Foto: Autumn warna ing Tofukuji Temple, Kyoto Foto: Kuil Daitokuji ing Kyoto-World of Zen in Harmony with Nature Kyoto ! 26 Menarik Paling Apik: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji dll. Foto: Kuil Eikando Zenrin-ji-Kuil kanthi warna musim luruh sing paling indah Foto: Kraton Imperial Kyoto (Kyoto Gosho): Foto Kyoto ing Foto Musim Panas: Kembang Natal ing Kyoto Foto: Kali Kamogawa ing Kyoto Foto: Autumn godhong ing Kyoto

Read More

Foto desa sing nduwèni salju salju salju

Photos Tujuan Salju

2020 / 5 / 30

Foto: desa sing nduwe salju ing Jepang

Aku kepengin bareng karo sampeyan pemandangan desa salju salju ing Jepang. Iki gambar Shirakawa-go, Gokayama, Miyama lan Ouchi-juku. Nang endi wae, sampeyan bakal seneng dunya murni ing desa kasebut! Foto desa salju sing ditandhang salju ing salju Shirakawago (Prefektur Gifu) Shirakawago, Prefektur Gifu Shirakawago, Prefektur Gifu Shirakawago, Peta Prefektur Gifu saka Shirakawago Gokayama (Prefektur Gama, Gokayama, Prefektur Gifayama, Wilayah Prefektur Gifu, Gokayama Miyama Prefektur Miyama, Peta Prefektur Kyoto ing Miyama Ouchi-juku (Prefektur Fukushima) Ouchi-juku, Prefektur Fukushima Ouchi-juku, Peta Prefektur Fukushima ing Ouchi-juku Apa sing bakal bisa digunakake nalika ngunjungi desa salju kaya aku ngerteni. Bali menyang "tujuan salju" Kiriman sing gegandhengan: Foto: Mt. Fuji ditutupi salju salju 12 salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, festival salju Sapporo ... Foto: K-mobil ing Jepang Foto: Sakura-Cherry mekar ing Jepang Foto: The Miharu Takizakura -Tanduran cherry paling apik ing Jepang ! Foto: tanah gaib San'in -A sing isih Jepang gaya lawas! Foto: Nara-Ibukutha kuna Jepang Sugeng rawuh ing Jepang! Seneng 60 foto sing apik banget! Foto: Empat musim Kamikochi Foto: Odaiba ing Teluk Tokyo Foto: Hakodate Foto: Kuil Ise Jingu ing Prefektur Mie

Read More

Esuk sing apik nalika musim panas, Hokkaido, Jepang = Shutterstock

Photos Hokkaido

2020 / 6 / 4

Foto: Biei lan Furano nalika musim panas

Tujuan wisata sing paling populer ing Hokkaido nalika musim panas yaiku Biei lan Furano. Wilayah kasebut, ing tengah Hokkaido, ana dhataran kasar. Kembang warnane mekar ing kana. Ningali owah-owahan alam ing dhataran iki bakal nambani pikiran sampeyan. Kanggo Biei lan Furano, aku wis nulis sawetara artikel. Nanging, aku kepengin ngenalake kaendahan ing musim panas sing luwih akeh, mula aku bakal ngringkes fitur foto ing kene. Mangga deleng artikel ing ngisor iki babagan Biei lan Furano. Bumi sing apik banget nalika musim panas Sunrise ing Biei, Hokkaido, Jepang = Adobestock: Kembang sing apik ing kebon bukit warna-warni ing Biei, Hokkaido, jepang = Shutterstock Afrika Marigold, Salvia megah ing garis pelangi ing garis Pelangi sing misuwur lan apik ing Taman Bunga Panoramic Shikisai-no-oka ing Hokkaido , Jepang = Shutterstock Lavendar, kembang sungu abang saka Sunrise Park, Furano, Hokkaido, Jepang = Shutterstock A Woman Standing in Lavender Field at Tomita Farm, Furano, Hokkaido, Japan = Shutterstock Pamandangan sing apik banget ing Biei lan Furano A bukit sing apik ing Biei- pilih, Hokkaido = Adobe Stock Ken & Mary wit, papan sing misuwur ing Biei-cho, Hokkaido Jepang = Kembang Sunter santai ing Hokusei ora Taman Oka Tenbo ing Hokkaido, Jepang = Kolam biru Shutterstock kutha bieishirogane = kolam biru Shutterstock kutha bieishirogane = Petang AdobeStock ing lanskap Petang Hokkaido. Biei Hokkaido, Jepang = Sunset ing Biei, Hokkaido, Jepang = Shutterstock Cantik ing Biei, Hokkaido, Jepang = Peta Shutterstock Biei Furano Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan. Mbalik menyang "Best of Hokkaido"...

Read More

Foto Gion = Shutterstock 1

Kyoto

2020 / 6 / 2

Foto: Geisha (Maiko & Geigi) ing Gion, Kyoto

Jepang isih duwe budaya "geisha". Geisha minangka wanita sing seneng nglipur tamu kanthi tarian lan lagu Jepang. Geisha beda karo bedhane "Oiran" sing ana sajrone jaman Edo. Ing Kyoto, geisha diarani "geigi". Geisha enom sing diarani minangka "maiko". Saiki, wanita sing wis kerja kanggo perusahaan bisa uga dadi geisha. Biyen, kaping pirang-pirang wis ngrawuhi geisha. Dheweke wis sinau sopan lan intelektual banget lan dadi penerus budaya tradisional. Ing Kyoto, acara ditindakake ing musim semi lan musim gugur ing ngendi sampeyan bisa nari tari geisha. Geisha uga dadi aktif ing Festival Gion ing wulan Juli. Coba coba budaya geisha! Foto Gion Foto Gion = Shutterstock Foto Gion = Shutterstock Foto Gion = Shutterstock Foto Gion = Shutterstock Foto Gion = Shutterstock Foto Gion = Shutterstock Foto Gion = Shutterstock Foto Gion = Shutterstock Foto Gion = Shutterstock Gion Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan. Mbalik menyang "Best of Kyoto"Kiriman sing gegandhengan: Foto: Kraton Imperial Kyoto (Kyoto Gosho) Foto: Kyoto Tradisional ing Foto Panas: Kuil Kodaiji ing Kyoto Foto: Coklat kembang ing Kyoto Foto: Kuil Kiyomizudera ing Kyoto Foto: Kali Kamogawa ing Kyoto Foto: Kuil Nanzenji ing Kyoto Foto. : Festival Jidai Matsuri ing Kyoto Foto: katerangan "Hanatouro" sing apik banget ing Arashiyama, Kyoto Foto: Kifune, Kurama, Ohara nalika musim dingin -Strolling ing sekitar Foto Kyoto sisih lor: Candi Daitokuji ...

Read More

Kuil Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Shutterstock

Photos Kyoto

2020 / 6 / 3

Foto: Kinkakuji vs Ginkakuji -Sapa favorit sampeyan?

Apa sing sampeyan seneng, Kinkakuji utawa Ginkakuji? Ing kaca iki, supaya aku ngenalake foto sing apik kanggo loro candhi kasebut sing makili Kyoto. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Kinkakuji lan Ginkakuji, waca artikel ing ngisor iki. Foto Kinkakuji lan Kuil Ginkakuji Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Ginkakuji ing Kyoto, Jepang. Jepang = Kuil Shutterstock Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil Shutterstock Ginkakuji ing Kyoto, Jepang = Kuil AdobeStock Kinkakuji ing Kyoto, Jepang = Peta Shutterstock Kinkakuji Peta Ginkakuji Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan. Mbalik menyang "Best of Kyoto"Kiriman sing gegandhengan: Foto: Kuil Kodaiji ing Kyoto Foto: Dalan bukit bersejarah ing Kyoto -Sannei-zaka, Ninei-zaka, lan sapiturute Foto: Pesta Jidai Matsuri ing Foto Kyoto: Kembang Natal ing Kyoto Foto: Kraton Imperial Kyoto (Kyoto Gosho) Foto: Kifune, Kurama, Ohara ing musim dingin -Strolling sekitar lor Kyoto Kyoto! 26 Wisata Paling Apik: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lan sapiturute Foto: Nara-Ibukutha Jepang kuno Foto: Geisha (Maiko & Geigi) ing Gion, Foto Kyoto: Kyoto tradisional ing Foto Panas: desa sing nduwe salju ing Jepang Foto: Koyasan

Read More

Ndeleng port saka Motomachi ing Hakodate = Adobe Stock

Photos Hokkaido

2020 / 5 / 28

Foto: Hakodate

Hakodate ing kidul Hokkaido ditutupi salju wiwit wulan Januari nganti Maret.Hakodate ing wektu iki pancen apik banget. Mangkuk seafood ing pasar sing diarani Asaichi uga paling apik. Ayo lelungan virtual menyang Hakodate! Mangga deleng artikel ing ngisor iki kanggo rincian. Foto Hakodate Night saka Mt. Hakodate = Pemandangan mangsa ing Shutterstock saka Gunung Hakodate = Shutterstock Mt. Hakodate katon saka Pelabuhan Hakodate = Shutterstock Kutha Hakodate katon saka lereng Motomachi = Tram City Shutterstock mlaku ing kutha Hakodate = Kutha Haktate Shutterstock ing mangsa Kanemori Aka Renga Soko ing Hakodate = Pasar Pagi Hokodate Shutterstock ing bokor Lautodho Hakodate ing Hakodate pasar esuk = Shutterstock sing dipadhangi kanthi apik Goryokaku = Shutterstock Cahya sing apik banget Goryokaku = Shutterstock Ana gunung Komagatake sing apik ing pinggiran Hakodate = Shutterstock Sampeyan bisa nyenengake olahraga ski lan salju salju ing Taman Onuma ing pinggiran Hakodate = Shutterstock Peta Hakodate Aku matur nuwun maca ing pungkasan. Bali menyang "Best of Hakodate" Kiriman sing gegandhengan: Hakodate! 7 Objek Wisata Wisata sing Paling apik: Biei lan Furano ing musim panas Foto: jembatan Taushubetsu ing Hokkaido Foto: Tomamu in Hokkaido Foto: Kuda ing Hokkaido Foto: Hutan sing apik ing Tokachi, Foto Hokkaido: Foto Noboribetsu Onsen -Hokkaido : Foto Yokohama: Foto Koyasan: Desa-salju sing ditutupi salju ing Jepang Foto: Laut indah Okinawa 1 -Menake perairan sing ora jelas: Gambar wengi

Read More

Garis JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 10

Photos Fukushima

2020 / 6 / 3

Foto: Garis Tadami ing Prefektur Fukushima

Yen sampeyan pengin ndeleng pemandangan desa sing apik saka sepur, aku nyaranake JR Tadami Line ing Prefektur Fukushima sisih kulon. Garis Tadami mlaku saka Aizu-Wakamatsu, sawijining kutha kuna sing bisa dirasakake budaya samurai Jepang, liwat pagunungan. Gambar saka Tadami Line JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Fukushima Prefecture = Shutterstock JR Tadami Line ing Prefektur Fukushima = Garis Pixta JR Tadami ing Prefektur Fukushima = Shutterstock JR Tadami Line ing Prefektur Fukushima = Pixta JR Tadami Line ing Prefektur Fukushima = Peta Shutterstock Aizu-Wakamatsu matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan. Mbalik menyang "Best of Fukushima"Kiriman sing ana gandhengane: Foto: Kampung Ouchijuku ing Fukushima Foto Foto: Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima! Objek Wisata lan Apa sing kudu ditindakake: Foto Miharu Takizakura -Kedudukan wit cherry paling apik ing Jepang! Foto: Tokoh Ise Jingu ing Prefektur Mie: Kanazawa ing Ishikawa prefecture Foto: Kuil Motonosumi ing Prefektur Yamaguchi Foto: Pulo Gunkanjima ing Prefektur Nagasaki: Kuil Togakushi ing Nagano Foto: Lembah Biwako ing Shiga Foto: Foto Takachiho ing Miyagaki Foto: Foto salju ing Jepang

Read More

Festival Pembakaran Gunung Beppu = Shutterstock

Photos Oita

2020 / 6 / 16

Foto: Beppu (1) Resor musim semi musim panas sing apik banget

Beppu, sing dumunung ing sisih wétan Kyushu, minangka pusat musim semi musim panas sing paling gedhe ing Jepang. Yen sampeyan ngunjungi Beppu, sampeyan bakal kaget dhisik karo sumber mata panas sing ana ing kene. Yen mirsani ing cityscape Beppu saka bukit, kaya sing sampeyan deleng ing kaca iki, uap mundhak ing endi-endi. Dheweke ora entek-entek geni. Ing wayah wengi, steam iki madhangi lan sumunar kanthi endah. Foto Beppu Peta Beppu Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan. Mangga deleng foto liyane. Mbalik menyang "Paling Beppu" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo rincian liyane. Kiriman sing gegandhengan: Foto: Beppu (4) Rasakake sumber panas ing macem-macem gaya! Beppu! Seneng ing resort musim semi musim panas paling gedhe ing Jepang! Foto: Beppu (3) Ayo ngunjungi macem-macem Hells (Jigoku) Foto: Beppu (2) Owah-owahan sing apik sajrone patang mangsa! Foto: Noboribetsu Onsen -Hokkaido resort musim panas paling gedhe sing Shining Spring lan Salju sing luar biasa: Saka 10 gambar sing apik! : Hakone -Wewelak panas musim semi cedhak Tokyo Foto: Musim Panas ing Resort Ski Niseko ing Hokkaido -Saya seneng salju bubuk! Foto: Kinosaki Onsen -Popular musim panas tradisional musim panas ing Hyogo Prefecture Foto: Ginzan Onsen -Saya panas musim panas retro ...

Read More

Miharu Takizakura ing prefektur Fukushima

Photos Fukushima

2020 / 5 / 30

Foto: The Miharu Takizakura -Tanduran wit sing paling apik ing Jepang!

Yen sampeyan takon babagan apa kembang sing paling ayu ing Jepang, aku bakal ujar Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima. Wit Miharu Takizakura umur luwih saka 1000 taun. Wit wit sing éndah iki wis suwe dilindhungi lan disenengi dening masarakat lokal. Ayo lelungan virtual kanggo ngormati Miharu Takizakura! Foto Miharu Takizakura The Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura Prefektur = Shutterstock Prefektur Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock The Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock Peta Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock The Miharu Takizakura ing Fukushima Prefecture = Shutterstock Peta Miharu Takizak. Mbalik menyang "Best of Fukushima"Kiriman sing gegandhengan: Foto: Taman Hanamiyama ing Wilayah Prefektur Fukushima: 11 Kunci kanggo nyenengake foto Jepang Cahaya Meksiko: desa sing ana salju salju ing Jepang Foto: Yoshino -30,000 wit ceri mekar ing musim semi! Foto: Foto Koyasan: Kuil Ise Jingu ing Foto Prefektur Mie: Kanazawa ing Ishikawa Prefecture Foto: San'in -A tanah sing misterius sing isih ana Jepang lawas! Foto: Lembah Biwako ing Prefektur Shiga: Pelayaran Shogawa Gorge -Gunan kapal pesiar ing jagad putih sing murni! Foto: Kashima- jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture Foto: Sakura- Cherry mekar ...

Read More

Takachiho Gorge ing Autumn = Shutterstock

Photos Miyazaki

2020 / 6 / 2

Foto: Takachiho ing Prefektur Miyagaki

Takachiho minangka tanah misterius sing dikenal minangka mitologi Jepang. Dununge ana ing wilayah pegunungan Miyazaki Prefecture ing sisih wétan Kyushu. Kutha iki isih duwe titik mitos lan tarian Kagura sing ana gandhengane. Iki uga misuwur segara awan sing indah ing musim gugur Lan papan turis sing paling misuwur ing kutha iki yaiku Girang Takachiho. Ayo plancongan virtual menyang Takachiho kanthi akeh foto! Foto saka Takachiho Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Shutterstock Takachiho ing Prefektur Miyagaki = Prefektur ADobeStock Takachiho ing Miyagaki Prefektur Miyakaki ing Prefektur Miyagaki = Shutterstock Takachiho ing Miyagaki Prefecture = Shutterstock Takachiho ing prefektur Miyagaki = Prefektur Takachiho ing Miyagaki Prefecture = Shutterstock Takachiho ing Miyagaki Prefecture ing Peta Prefektur Miyagaki Takachiho Aku matur nuwun maca nganti pungkasan. Mbalik menyang "Best of Miyazaki" Kiriman sing gegandhengan: Foto: Oze ing Prefektur Gunma Foto: Lembah Biwako ing Prefektur Shiga: Kanazawa ing Ishikawa Foto: Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima: Foto Ise Jingu ing Prefektur Mie Foto: Pulo Gunkanjima ing Nagasaki Foto Prefecture: Kuil Togakushi ing Nagano Prefecture Foto: Kuil Motonosumi ing Prefektur Yamaguchi: Gambar Tadami Line ing Prefektur Fukushima: Puri Shuri ing Okinawa Foto Prefektur: Matsue ing Shimane Prefecture Foto: Istana Hikone ing Prefektur Shiga

Read More

Menyang Foto

Pesen saka editor:

Matur nuwun kanggo ngunjungi "Best of Japan"! Jenengku Bon Kurosawa lan tujuane yaiku menehi informasi sing migunani kanggo pengunjung lan sing dikarepake ing Jepang. Artikel, gambar lan video iki bakal menehi rasa Jepang sing unik. Mugi sing liwat "Best of Japan"Sampeyan bakal rumangsa cedhak karo Jepang lan duwe ide sing luwih apik babagan apa sing sampeyan ngarepake.

Seneng Jepang ing situs iki!

Situs iki paling apik dideleng saka komputer. Sawetara video bisa uga ora dimainake saka smartphone sampeyan. Nanging, saka smartphone sampeyan isih bisa ngakses artikel sing menehi informasi paling anyar babagan Jepang. Link njaba saka situs web iki uga bisa digunakake kanggo entuk manfaat.

Ana akeh situs sing ngenalake Jepang. Sanajan situs iki wis diwiwiti, aku bakal terus nganyari isi kasebut kanthi rutin.

Yen sampeyan pengin sinau babagan Jepang utawa butuh sing menarik kanggo maca "Best of Japan"Iku pilihan sing paling apik!

Menu situs iki

Saka kaca apa sing sampeyan pengin njelajah Jepang?

Urip & Budaya

Urip lan Budaya

2020 / 5 / 31

Urip lan budaya Jepang! urip selaras karo alam lan manungsa

Saka kene, aku kepengin ngenalake sampeyan babagan budaya lan budaya Jepang. Aku mikir yen tembung kunci supaya ngerti babagan budaya lan budaya Jepang yaiku "Harmony". Mulane, aku kepengin ngrampungake urip lan budaya Jepang saka sudut pandang iki "harmoni" ing situs iki. "Harmony" sing adhedhasar urip lan budaya Jepang Apa gambar sampeyan babagan Jepang? Saka sawetara wong, Jepang koyone negara sing angel banget. Jepang bisa uga "Galapagos" ing pangertèn. Ing negara pulo sing adoh saka bawana, urip lan budaya sing unik wis dipupuk. Sawise teka ing Jepang, akeh wong sing kaget banget babagan urip lan budaya sing wis berkembang kaya Galapagos. Nalika kutha-kutha gedhe kayata Tokyo lan Osaka berkembang, sifat kaya patang musim iki menehi pengunjung. Tradhisi kayata kuil, sumo lan kabuki isih tetep, nanging budaya anyar kayata animasi, cosplay, robot, lsp. Negara sing kalebu kabeh kontradiksi ana simbolis. Yaiku Jepang. Yen sampeyan ngeklik gambar ing ngisor iki, sampeyan bakal digawa menyang jagad harmoni misterius Jepang. Aku wis nyawisake macem-macem kaca, mula bukak akeh halaman lan nyenengake. Harmony karo Alam Harmony with People Tradition Modernity Recommended video sing ngenalake urip lan budaya Jepang aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan. Mbalik menyang Omah Tentang Aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja minangka penulis web independen. Ing NIKKEI, aku ...

Read More

Hutan Bambu. Wanita Asia nganggo kimono tradisional Jepang ing Bambu Forest ing Kyoto, Jepang = shutterstock

Kepentingan

2020 / 5 / 27

20 Sing paling apik sing kudu ditindakake ing Jepang lan carane nggawe leladen

Ana akeh perkara sing bisa sampeyan lakoni ing perjalanan menyang Jepang. Antarane wong-wong mau, apa tujuane kanggo ngrancang rencana lelungan sampeyan? Ing kaca iki, aku nulis babagan apa sing bisa sampeyan seneng ing Jepang. Klik ing gambar item sing kasengsem lan entuk informasi sing luwih rinci. Informasi dhasar kanggo menehi tiket tiket lan tur wisata sing ora dikenal turis manca kimono, rasukan tradhisi nasional Jepang mlaku ing candhi Sensoji sing misuwur ing Tokyo, Jepang = shutterstock Sadurunge nerangake apa sing kudu sampeyan butuhake ing Jepang, ayo dingerteni salah sawijining informasi dhasar sing kudu ditindakake perjalanan sampeyan apik. Mangkene carane menehi macem-macem tiket lan wisata. Aku ngenalake titik iki ing artikel ing ngisor iki, mulane ngeculake yen sampeyan kepengin weruh. 20 Bab sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni ing perjalanan sampeyan menyang Jepang Banjur, ing ngisor iki, aku bakal dhaptar 20 perkara sing aku saranake kanggo sampeyan. Yen sampeyan ngeklik saben gambar, sampeyan bisa pindhah menyang artikel sing cocog. Tujuan Blanja Makanan Jepang Jepang Blossoms Kembang Ana bocah-bocah wadon Jepang lagi lungguh ing lantai karpet abang kanggo ndeleng lan nikmati warna-warni godhong Jepang ing Autumn Enkoji, Kyoto, Jepang. Mangkene Sektine Rinzai Zen lan misuwur banget nalika musim gugur = shutterstock Autumn Ninggalake kebon Jepang Onsen (Hot Spring) Kewan lan iwak Hiking Cosplayer minangka karakter ing festival cosplay Jepang .Prancag asring berinteraksi kanggo nggawe subkultur, lan nggunakake istilah sing luwih akeh " cosplay ", Osaka, Japan = Taman hiburan ulang-alik lan Perayaan Taman Tema ...

Read More

Hakodate, kutha sing misuwur ing Hokkaido = Shutterstock

Destinations

2020 / 6 / 18

Tujuan Wisata Paling apik ing Jepang! musim dingin, musim semi, musim panas, musim gugur

Ing situs iki, aku duwe kaca kanggo ngenalake kanthi masing-masing ing macem-macem bagean ing Jepang. Sampeyan bisa mbukak kaca kanthi nonton menu lan ngeklik judhul sing disenengi. Nanging, aku dhaptar ing ngisor iki. Katon ing ngisor iki lan yen ana kaca sing paling disenengi, klik ing kana lan pindhah menyang kaca kasebut. Amarga Jepang minangka negara sing amba ing sisih lor lan kidul, Hokkaido ing sisih lor lan Kyushu lan Okinawa ing sisih kidul cukup beda. Muga-muga sampeyan bakal nemokake Jepang favorit ing situsku. 10 Itineraries Paling Apike: Sampeyan arep menyang endi? Yen sampeyan pengin Ringkesan apa jenis papan wisata ing Jepang, waca kaca ing ngisor iki. Tujuan paling apik nalika lelungan ing Jepang Tujuan sing paling populer ing Jepang yaiku ing ngisor iki. Deleng gambar slide banjur klik ing endi wae sing kasengsem ing. Artikel ing ngisor iki ana sing gegandhengan karo wilayah. Hokkaido tujuan sing Disaranake Sapporo Hakodate Furano / wilayah Biei Tohoku (Northeastheast of Honshu) Disaranake tujuan sing disaranake Sendai (Prefektur Miyagi) Towada, Oirase (Prefektur Aomori) Aizuwakamatsu (Prefektur Fukushima) Wilayah Kanto (Sekitare Tokyo) Disaranake tujuan Tokyo Hakone (Prefektur Kanagawa) (Prefektur Kanagawa) Wilayah Chubu (Honshu Tengah) Disaranake tujuan sing disaranake ing Mt. Fuji (Yamanashi, Prefektur Shizuoka) Shirakawago (Prefektur Gifu) Kanazawa (Prefektur Ishikawa) wilayah Kansai (Sekitar Kyoto lan Osaka) Disaranake tujuan sing dikarepake Kyoto (Prefektur Kyoto) Nara (Prefektur Nara) ) Osaka (Prefektur Osaka) Wilayah Chugoku (Western Honshu) Disaranake tujuan Hiroshima (Prefektur Hiroshima) Miyajima (Prefektur Hiroshima) Matsue (Shimane ...

Read More

Accommodation

Accommodation

2020 / 5 / 28

Kepiye Book Book ing Jepang!

Ana wong sing duwe macem-macem hobi aneh. Bener, aku seneng mbandhingake situs leladen hotel. Nalika menehi hotel ing hotel, aku mriksa karo akeh situs pesenan lan menehi buku karo situs sing paling dipercaya. Kanggo kula kanthi hobi, aku rumangsa yen wisatawan nggunakake situs leladen sing aku ora bisa menehi saran akeh. Mulane, aku bakal ngenalake situs leladen hotel sing disaranake kanggo kabeh wong kanthi nggawe situs beda karo "Best of Japan"wiwit saiki. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sawetara situs leladen hotel sing disaranake. Kanggo rincian babagan akomodasi ing Jepang kayata hotel, Ryokan, Minshuku, mangga ndeleng artikel ing ngisor iki. Klik ing saben gambar, situs pesenan bakal ditampilake ing kaca kapisah 2 Situs Perbandingan Paling Dhuwur kanggo Booking Akomodasi ing Jepang Ana akeh situs sing bisa menehi hotel utawa Ryokan ing Jepang, meh ora bisa ndeleng kabeh. Dadi, sing kapisan aku pengin menehi saran. yaiku 'situs perbandingan' ing ngendi sampeyan bisa mbandhingake rencana akomodasi ing situs leladen hotel .Ing TripAdvisor TripAdvisor Yen sampeyan pengin nemokake akomodasi sing cocog kanggo sampeyan ing sawetara kutha kayata Tokyo utawa Kyoto, aku nyaranake supaya sampeyan mriksa dhisik ing TripAdvisor. situs perbandingan sing banget. Situs iki duweke rong kaluwihan.Ingkang kapisan, kanthi nggunakake TripAdvisor, sampeyan bisa ngumpulake informasi babagan hotel sing paling akeh lan liyane ing kutha sing bakal sampeyan lakoni. Kapindho, sampeyan bisa nemokake akomodasi paling murah. rencana bau ...

Read More

transportasi

transportasi

2020 / 6 / 3

Pengangkutan ing Jepang! Pass Rail Japan, Shinkansen, Bandara lsp.

Nalika lelungan ing Jepang, sampeyan bisa obah kanthi efisien kanthi nggabungake shinkansen (Sepur Bullet), pesawat, bis, taksi, sewa mobil lan sapiturute. Yen sampeyan nambah numpak Shinkansen menyang jadwal, sampeyan bakal dadi memori sing nyenengake. Yen ngono, tuku "Japan Rail Pass" pancen cukup. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake ringkesan babagan dheweke. Halaman iki cukup dawa. Yen sampeyan klik "show" tombol ing saben item, isi sing didhelikake kanthi rinci bakal ditampilake. monggo njupuk kauntungan saka tabel isi. Sampeyan bisa bali ing sisih ndhuwur kanthi mencet tombol panah ing sisih tengen ngisor kaca iki. Situs Web Jepang Rail Pass Jepang "Pass Rail Japan". Klik lan bakal ditampilake ing kaca sing kapisah Ngeklik gambar bakal nampilake peta iki ing situs web resmi Japan Rail Pass ing kaca sing kapisah babagan Yen sampeyan rencana kanggo lelungan ing Jepang nganggo kereta api JR kayata Shinkansen, sampeyan bisa uga pengin tuku "Japan Rail Pass" sadurunge budhal. Pass Rail Japan (uga diarani JR Pass) minangka ril sepur sing efektif banget sing diwenehake JR kanggo turis manca. Sampeyan bisa nunggang akeh ing Shinkansen JR lan ekspres biasa .. etc. Rega Jepang Rail Pass yaiku, umpamane 33,000 yen saben wong (7 dina, jinis mobil biasa). Ing Jepang, udakara udakara 28,000 yen wong siji bali lan mundur antara Tokyo lan Osaka ing Shinkansen. Yen sampeyan nggunakake JR akeh, Japan Rail Pass bakal dadi "kanca" sing kuat banget. Ing ngisor iki yaiku ...

Read More

Artikel / Penyediaan sing disaranake

Ayo kula ngenalake sawetara artikel ing situs iki.

Accommodation
Kepiye Book Book ing Jepang!

Ana wong sing duwe macem-macem hobi aneh. Bener, aku seneng mbandhingake situs leladen hotel. Nalika menehi hotel ing hotel, aku mriksa karo akeh situs pesenan lan menehi buku karo situs sing paling dipercaya. Kanggo aku karo hobi, aku rumangsa wisatawan ...

Concierge menehi dokumen kanggo tamu hotel = shutterstock
Kepiye Book lan tuku tiket lan wisata ing Jepang! Sumo, Baseball, Konser, kegiatan ...

Yen sampeyan ora melu wisata sing makarya karo klompok gedhe lan sampeyan bebas lelungan karo kanca utawa kulawarga ing Jepang, kepiye Book lan tuku tiket kanggo lomba olahraga lan konser. Utawa kepiye carane nduwe wisata kayata kegiatan? Ana situs pesenan ...

transportasi
Pengangkutan ing Jepang! Pass Rail Japan, Shinkansen, Bandara lsp.

Nalika lelungan ing Jepang, sampeyan bisa obah kanthi efisien kanthi nggabungake shinkansen (Sepur Bullet), pesawat, bis, taksi, sewa mobil lan sapiturute. Yen sampeyan nambah numpak Shinkansen menyang jadwal, sampeyan bakal dadi memori sing nyenengake. Yen ngono, tuku "Japan Rail Pass" pancen cukup. Ing kaca iki, aku bakal ...

Artikel / tujuan sing disaranake

Hakodate, kutha sing misuwur ing Hokkaido = Shutterstock
Tujuan Wisata Paling apik ing Jepang! musim dingin, musim semi, musim panas, musim gugur

Ing situs iki, aku duwe kaca kanggo ngenalake kanthi masing-masing ing macem-macem bagean ing Jepang. Sampeyan bisa mbukak kaca kanthi nonton menu lan ngeklik judhul sing disenengi. Nanging, aku dhaptar ing ngisor iki. Deleng ing ngisor iki lan yen ana kaca sampeyan ...

Shibuya nyebrang ing Tokyo, Jepang = Saham Adobe
Sing paling apik kanggo Tokyo: Asakusa, Ginza, Shinjuku, Shibuya, Disney dll.

Tokyo minangka ibukutha Jepang. Nalika budaya tradisional isih tetep, inovasi kontemporer terus ditindakake. Ayo, riko ing Tokyo lan rasakna energi. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wilayah wisata lan papan-papan wisata sing populer ing Tokyo. Halaman iki dawa banget. Yen sampeyan maca kaca iki, ...

Godhong luruh Rurikoin, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
Kyoto! 26 Sing paling Apike: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp.

Kyoto minangka kutha sing indah lan warisan karo budaya Jepang tradisional. Yen pindhah menyang Kyoto, sampeyan bisa nyenengake budaya tradisional Jepang babagan konten jantung sampeyan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wisata wisata sing disaranake utamane ing Kyoto. Halaman iki dawa, nanging yen maca kaca iki dadi ...

Artikel / Minat sing disaranake

Hutan Bambu. Wanita Asia nganggo kimono tradisional Jepang ing Bambu Forest ing Kyoto, Jepang = shutterstock
20 Sing paling apik sing kudu ditindakake ing Jepang lan carane nggawe leladen

Ana akeh perkara sing bisa sampeyan lakoni ing perjalanan menyang Jepang. Antarane wong-wong mau, apa tujuane kanggo ngrancang rencana lelungan sampeyan? Ing kaca iki, aku nulis babagan apa sing bisa sampeyan seneng ing Jepang. Klik ing gambar item sing kasengsem ing ...

Tembok salju, Rute Alpine Tateyama Kurobe, Jepang - Shutterstock
12 Tujuan Salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, Sapporo salju festival ...

Ing kaca iki, aku kepengin ngerteni babagan adegan salju sing apik ing Jepang. Ana akeh salju ing Jepang, saéngga angel mutusake tujuan Salju sing paling apik. Ing kaca iki, aku ngringkes wilayah paling apik, utamane ing papan sing populer ing antarane turis manca. Aku bakal nuduhake ...

Blossoms Cherry lan Geisha = Shutterstock
Spots lan Musim Blossom Paling apik ing Jepang! Istana Hirosaki, Mt.Yoshino ...

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan-papan wisata kanthi kembang ceri sing éndah. Amarga wong Jepang nandur kembang ceri ing kene, angel banget kanggo mutusake wilayah sing paling apik. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sampeyan menyang wilayah sing bisa uga lelungan saka negara manca sing bisa nyenengake emosi Jepang karo kembang ceri. ...

11 informasi dhasar sing kudu dingerteni sadurunge lelungan ing Jepang

Makhluk Jepang sing ditampilake ing pertunjukan slaid iki mesthi bakal menehi informasi sing migunani kanggo sampeyan!

Wektu paling apik kanggo ngunjungi Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Nalika wektu paling apik kanggo ngunjungi Jepang?

Nalika wektu paling apik ing taun kanggo lelungan menyang Jepang? Jawaban gumantung saka tujuan sampeyan kanggo lelungan. Mbok sampeyan pengin ndeleng kembang ceri Jepang sing misuwur? Yen ngono, aku nyaranake tekan Jepang ing wulan April. Mungkin sampeyan pengin ndeleng lanskap salju sing apik? Coba ngunjungi Hokkaido, Tohoku utawa Nagano wiwit Januari nganti Februari. Yen sampeyan pengin nyenengake godhong musim gugur, ing sekitar Nopember paling apik. Yen sampeyan bakal weruh godhong musim gugur ing Hokkaido, sekitar Oktober paling apik. Artikel iki nuduhaké saben musim fitur sing paling apik. Musim semi - Maret, April, Mei: Musim kembang sing apik Mt. Fuji, Jepang = Adobe Stock Nemophila ing Taman Hitachi Seaside, Ibaraki, Jepang Musim semi ing Jepang yaiku ing wulan Maret, April lan Mei. 3 minggu pungkasan wulan Maret uga 3 minggu pisanan ing April dadi wektu sing pas kanggo mlaku-mlaku ing musim semi. Siswa mungkasi taun sekolah lan wong diwasa sing isih kerja. Taun sekolah Jepang diwiwiti wulan April lan rampung ing taun sabanjure ing wulan Maret. Kembang ceri biasane mekar sajrone rong minggu sajrone taun sekolah. Gumantung ing ngendi sampeyan menyang Jepang, sampeyan meh bisa nemokake festival kembang ceri sing bakal dirawuhi. Cuaca musim semi sing apik banget ing wayah awan nanging wayah wengi isih bakal adhem Panas - Juni, Juli, Agustus: Perayaan Hokkaido lan musim panas dianjurake Kolom kembang sing warni lan langit biru ing Shikisai-no-oka, Biei, Hokkaido, .. .

Read More

Basa Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Basa! 3 prekara sing kudu dieling-eling nalika ngomong karo wong Jepang

Akeh wong Jepang sing ora nganggo basa Inggris. Pramila, masarakat sing teka ing Jepang ora bisa komunikasi kanthi apik karo masarakat Jepang. Kadhangkala wong luar negeri kepingin weruh carane njaluk pitulung marang wong liya yen ilang utawa butuh informasi. Nalika pindhah menyang kutha utawa desa cilik ora bisa komunikasi kanthi gampang ing wong ing restoran utawa malah ana hotel. Ing Jepang, apa sampeyan bisa nindakake kanggo komunikasi karo wong ing Jepang? Aku menehi saran telung perkara ing ngisor iki. Ayo "Sumimasen" Yen sampeyan wis pisanan ngomong karo wong Jepang sing sampeyan ora ngerti, sampeyan kudu nggunakake tembung Jepang ing ngisor iki. "Sumimasen" Iki duwe teges padha karo "Maaf" utawa "Ngapunten (ngganggu sampeyan)" ing basa Inggris. Ing basa Jepang, ukara iki asring digunakake. "Sumimasen" uga bisa digunakake minangka "matur nuwun" utawa digunakake kanggo njaluk pitulung ing toko utawa restoran. Ukara iki migunani banget nalika sampeyan pengin entuk perhatian wong. Umume wong saka Jepang ora bisa ngomong basa Inggris. Nanging, yen sampeyan ujar "Sumimasen" marang wong Jepang, dheweke bakal mandheg lan ngrungokake apa sing kudu diomongake. Wong Jepang pancen apikan lan sambutan karo wong manca dadi luwih becik nggunakake “Sumimasen” yen mbutuhake pitulung. Aja lali matur nuwun kanggo wong sing ngrungokake. Aja padha sumelang. Wong Jepang ngerti carane ujar "Matur suwun" ing Inggris supaya dheweke ngerti matur nuwun. Tulis surat ing kertas Wong Jepang isin, nanging yen sampeyan ana masalah, kita bakal nulung sampeyan. = Shutterstock ...

Read More

Mata uang Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Mata uang Jepang Cara ijolan dhuwit lan kepiye cara mbayar

Mata uang ing Jepang yaiku Yen. Kaca iki paling anyar ing tarif ijol-ijolan, banjur waca kene sadurunge ijolan dhuwit. Ing kene sampeyan uga bakal nemokake informasi babagan tagihan lan dhuwit recehan Jepang. Kajaba iku, aku bakal nerangake kahanan saiki babagan kertu kredit ing Jepang. Dhaptar tarif: Dolar Jepang / USD, sapiturute pira 1 yen mata uang negara sampeyan? Sumber: www.exchange-rates.org Cathetan bank lan dhuwit recehan Jepang ing Cathetan ing Jepang = Adobe Simpenan Ana patang jinis dhuwit kertas ing Jepang. Cathetan sing bakal sampeyan gunakake paling akeh babagan 1000 yen. 10,000 yen 5,000 yen 2,000 yen 1,000 yen 100 yen Dhuwit recehan ing Jepang = Adobe Stock Ana papat jinis dhuwit recehan ing Jepang. Nyana nggunakake 10 yen lan 500 yen koin. 100 yen 50 yen 10 yen 5 yen 1 yen XNUMX yen Video sing disaranake sing gegandhengan karo mata uang Jepang Pembayaran ing Jepang Poin isih akeh toko sing nampa awis mung ing Jepang, isih akeh toko sing mung entuk dhuwit. Kanggo umume hotel, toko departemen, supermarket, toko penake sampeyan bisa nggunakake kertu kredit yen sampeyan lagi mlaku ing kutha. Malah ana sawetara taksi sing nampa kertu kredit bubar. Akeh mesin vending sing tuku karcis sepur bisa nggunakake kertu kredit. Nanging, yen sampeyan mbayar biaya diakoni ing kuil utawa kuil, sampeyan kudu kasedhiya kanthi awis. Ganti dhuwit ing bandara ing Jepang, sithik toko sing nampa awis liyane yen yen Jepang. Mula, ...

Read More

Owl ndelok jam ing cafe hantu Akihabara, Akihabara. Tokyo, Jepang = Shutterstock

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Situs sing migunani nalika nyiapake perjalanan menyang Jepang

Ing kaca iki, aku bakal ngenalake macem-macem situs web sing ana hubungane karo Jepang. Aku bakal nganyarake informasi kasebut saka wektu. Iki bakal dadi sumber sing bisa digunakake kanggo nggunakake informasi. Situs web hotel, transportasi, restoran, lan situs lokal sing gegandhengan karo kategori. Amarga ana tautan ing sisih ngisor kaca iki, bukak kaca sing pengin dideleng. Situs sing mulang akeh babagan Jepang Jepang National Tourism Organisation Japan National Tourism Organisation (JNTO) minangka jembatan sing ana hubungane karo pamrentah Jepang. Situs web resmi JNTO ngemot akeh informasi dolan kanggo Jepang. Informasi iki ana ing 15 basa. Yen ana bencana utama ing Jepang, situs web resmi iki bakal menehi informasi sing dibutuhake kanggo turis manca. >> Situs web resmi JNTO ing kene japan-guide.com japan-guide.com minangka situs web sing misuwur sing dikendhalekake dening wong manca sing manggon ing Jepang. Mboko sithik nambah jumlah artikel wiwit situs web digawe. Sampeyan bisa nyatakake, minangka situs informasi turis sing paling akrab ing antarane turis sing teka ing Jepang saiki. Ing musim semi, iki nyedhiyakake informasi babagan mekar kembang ceri ing Jepang. >> Situs web resmi japan-guide.com ing kene ZEKKEI Jepang ZEKKEI Jepang yaiku situs web informasi wisata sing dilakokno dening perusahaan sing duwe kantor kepala ing Ginza, Tokyo. Iki nyedhiyakake artikel sing nggunakake gambar sing apik kanggo ngenalake kaendahan Jepang kanggo wong ing luar negeri. "ZEKKEI" tegese "lanskap ayu sing paling dhuwur" ing basa Jepang. Kaya artine jenenge, yaiku….

Read More

Kartu SIM vs Pocket Wifi ing Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Kartu SIM vs. Pewa Wi-Fi Pocket ing Jepang! Mana tuku lan nyewa?

Nalika sampeyan tetep ing Jepang, sampeyan bisa uga pengin nggunakake smartphone. Kepiye carane entuk siji? Ana enem pilihan sing bisa ditindakake. Pisanan, sampeyan bisa nggunakake layanan roaming ing rencana saiki nanging priksa karo panyedhiya layanan kanggo tarif. Kapindho, sampeyan bisa nggunakake Wi-Fi gratis karo smartphone saiki nalika lelungan ing Jepang. Sabanjure sampeyan bisa langganan layanan Wi-Fi sing dibayar. Sampeyan uga bisa nggunakake kertu SIM prabayar sing saged layanan ing Jepang nganggo smartphone ora dikunci. Sampeyan bisa nggunakake layanan sewa saka negara sampeyan utawa Jepang kanggo entuk router Wi-Fi, kertu SIM, utawa smartphone sing bisa. Pungkasane, sampeyan bisa uga nyewa telpon pinter saka hotel sampeyan. Ing ngisor iki informasi babagan saben pilihan kasebut kanggo mbantu sampeyan mutusake. Apa pilihan sing paling apik kanggo panggunaan sampeyan? Mesin sade kertu SIM ing bandara Kansai ing Osaka Jepang Informasi sing dibutuhake kanggo milih piranti kanggo perjalanan sampeyan yaiku kaya ing ngisor iki. Layanan Roaming efektif Gawe bubar, layanan roaming sing bisa digunakake kanthi murah ing negara manca saiki saya suwe saya gedhe. Yen ana layanan roaming sing terjangkau liwat operator saiki, banjur gunakake nggunakake. Wi-Fi Router Pocket Yen sampeyan dolan karo kulawarga utawa kanca, luwih becik nggunakake router Wi-Fi. Kanthi siji Wi-Fi router klompok sampeyan bisa nggunakake Internet kanthi luwih saka siji smartphone sekaligus. Yen sampeyan duwe loro utawa luwih router Wi-Fi, sampeyan tetep bisa ngubungi kabeh nalika sampeyan dipérang ...

Read More

Jepang Saiki Saiki

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Jepang saiki! Beda wektu saka negara sampeyan

Ana siji zona wektu ing Jepang. Tokyo, Osaka, Kyoto, Hokkaido, Sendai, Nagano, Hiroshima, Fukuoka, Kumamoto lan Okinawa kabeh padha. Kajaba iku, amarga ora ana wektu ngirit wayah awan ing Jepang, mula angel banget sampeyan ngerti wektu Jepang. Jepang saiki ing ngisor iki (Yen ora ditampilake, selehake kursor ing peta Jepang). Mangga deleng wektu ing ndhuwur lan priksa bedane wektu karo wilayah sing sampeyan manggon. Yen negara kasebut ing sisih wétan lan kulon, ana sawetara zona wektu ing negara sing padha, ana bedane wektu. Nanging, Jepang ora suwe ing sisih wétan lan sisih kulon. Ing Jepang, tanah kasebut dadi dawa ing sisih lor lan kidul, nanging ing sisih wétan lan sisih kulon ora nganti suwe, perlu nambah zona wektu dadi loro utawa luwih. Kelinci ing kaca iki manggon ing pulo Ookuno ing Kutha Takehara, prefektur Hiroshima. Ana mung udakara 20 manungsa ing pulo iki, nanging ana 700 kelinci. Ing novel "Advent's Alice in Wonderland", terwelu mlayu kanthi cepet nalika nonton jam tangan. Yen pindhah menyang pulo Oono, sampeyan bisa uga ketemu kelinci misterius sing kaya ngono. Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan. Mbalik menyang "Dasar" Babagan aku Bon KUROSAWA Aku wis suwe kerja dadi editor senior kanggo Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, ...

Read More

Asu rokok njagong ing suket = Shutterstock

Fundamentals

2020 / 5 / 27

Preinan ing Jepang! Objek wisata Wisatawan ing Minggu Emas ing musim semi

Ana 16 preian statutori ing Jepang. Yen preinan tiba dina Minggu, dina minggu sing paling cedhak (biasane dina Senin) sawise iku bakal preinan. Preinan Jepang paling konsentrasi ing minggu wiwit akhir April nganti awal Mei. Minggu iki diarani "Minggu Emas". Kajaba iku, ana pirang-pirang dina wiwit wulan pertengahan nganti akhir September sajrone seminggu. Minggu iki diarani "Minggu Minggu". Liburan sekolah wiwit akhir Juli nganti akhir Agustus. Wigati dimangerteni, sajrone wektu iki tujuan wisata ing saindenging negara bakal rame. Day Taun Anyar: Gapura Torii tanggal 1 Januari ing Meiji Jingu Shrine, Harajuku, Tokyo = Shutterstock New Year minangka liburan paling penting kanggo wong Jepang. Akeh wong sing bakal ngaso wiwit tanggal 29 Desember lan ngentekake wektu kulawarga karo Dina Taun Anyar. Wong ngunjungi kuil utawa kuil kanggo ndedonga taun anyar. Rawuh dina Umur: Dina Senin kaping pindho ing wanita Jepang enom sing nganggo kimonos kanggo tekane umur, kanggo ngrayakake taun dheweke umur rong puluh taun = Wanita Shutterstock ing kimono ing njaba pusat budaya sajrone Pengetan Dinten Umur ing Kagoshima City, Jepang = Shutterstock Ing dina iki, wong Jepang ngrameke sing wis umur 20 taun. Perayaan kotamadya akeh minangka pakurmatan. Wong enom nganggo Kimono utawa Suits lan ngrameke tekane Umur. Dina Yayasan Nasional: 11 Februari Iki minangka dina kanggo ngrayakake yayasan Jepang. Miturut legenda lawas, Kaisar Jinmu, Kaisar pertama, ...

Read More

Acara Tahunan ing Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 27

Acara taunan ing Jepang! Taun Anyar, Hanami, Obon, Natal lan liya-liyane!

Isih akeh acara taunan tradisional ing Jepang. Akeh wong Jepang milih ngrameke acara taunan iki karo kulawargane. Bubar wisatawan turis manca sing seneng banget. Liwat salah sawijining acara kasebut, sampeyan bisa entuk ide apik babagan budaya Jepang. Artikel iki rinci babagan acara taunan. Acara Taun Anyar Acara taunan kanggo Taun Anyar paling gedhe ing Jepang. Saka pungkasan taun kedadeyan ing ngisor iki kedadeyan saben taun. Joya no kane "Joya no kane" minangka acara taunan sing dianakake ing kuil Buddha = Shutterstock "Joya no kane" minangka acara taunan sing dianakake ing kuil Buddha. Ing tengah wengi ing tanggal 31 Desember, para imam ngoncengi lonceng gedhe candhi kaping 108. Ana ketoke 108 rasa kuwatir kanggo manungsa. Teges ing mburine lonceng yaiku mbuwang perasaan kasebut. Toshi-Koshi soba "Toshi-Koshi soba" minangka mijil sing dipangan umume tanggal 31 Desember. Wong Jepang mangan mi sing dawa kanggo ngarep-arep supaya bisa urip mulya. Gagaman Hatsumode Hatsumode ing Asakusa ing Tokyo, Jepang. Hatsumode minangka kuil Shinto utawa candhi Buddha sing kaping pisanan ing Taun Anyar Jepang = Shutterstock "Hatsumode" minangka kunjungan pertama taun ing kuil utawa kuil. Ing Taun Anyar, saben kuil lan candhi akeh karo wong sing nggawe kunjungan kasebut. Setsubun "Setsubun" minangka acara tradisional jepang = Shutterstock "Setsubun" minangka acara tradisional kanggo ngusir piala. Bakal dianakake ing wiwitan wulan Februari. Wong-wong mbuwang kacang ing omah nalika nyanyi "Oni-wa-soto, fuku-wa-uti," tegese "Metu ...

Read More

Iklim lan Cuaca ing Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Cuaca lan Cuaca Taun ing Jepang! Tokyo, Osaka, Kyoto, Hokkaido lsp.

Yen sampeyan ngrancang ngunjungi Jepang, kepiye iklim lan cuaca? Ing artikel iki, aku pengin ngenalake iklim lan cuaca ing Jepang lan fitur saben wilayah kasebut. Iklim Jepang yaiku macem-macem Jepang minangka kepulauan elongated sing ndawakake 3000 kilometer sisih lor lan kidul. Wangun 4 pulo gedhe lan 6,800 pulo cilik. Iklim beda banget ing antarane Hokkaido sisih lor-wétan lan Okinawa sisih kidul. Mangsa ing Hokkaido banget kadhemen, dene Okinawa cukup entheng sanajan ing mangsa. Wilayah sing ana salju salju ing mangsa salju yaiku sisih Laut Hokkaido lan sisih Laut Honshu sisih lor. Data: Badan Meteorologi Jepang Badan Meteorologi Jepang Badan Meteorologi Cuaca musim salju: Salju ing Hujan Segara Seaside Jepang ing Jepang = Shutterstock Kaya tulang punggung saka Nusantara, gunung dadi dawa. Amarga dhaerah gunung iki, iklim sisih Pasifik ing Nusantara Jepang lan sisih Laut Jepang beda banget. Saben musim salju, ing sisih Segara Jepang, akeh awan sing lembab saka Segara Jepang dadi tabrakan karo gunung-gunung. Ing kene, salju sering tumiba. Kangge, ing sisih Pasifik, cuaca sing jelas bakal terus nalika musim dingin. Yen sampeyan menyang wilayah ing sisih kulon wilayah gunung, ing mangsa Hokkaido lan Honshu sisih lor, sampeyan bakal bisa ndeleng muji salju. Mangsa udan Jepang: Kira-kira wulan Juni Wong wadon ing kimono tradisional Jepang mlaku-mlaku kanthi pendekatan sing dihiasi nganggo hidangea biru (macrophylla) ing ...

Read More

Gempa & gunung berapi ing Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Gempa & gunung berapi ing Jepang

Ing Jepang, gempa sering kedadeyan, saka getaran cilik sing ora dirasakake awak nganti bencana. Akeh wong Jepang rumangsa krisis ora ngerti kapan ana bencana alam bakal kelakon. Mesthi, kemungkinan nemoni bencana alam sing gedhe banget. Umume wong Jepang wis bisa urip luwih saka umur 80. Nanging, krisis iki pangaribawa pengaruh gedhe ing semangat Jepang. Manungsa ora bisa ngalahake alam. Akeh wong Jepang sing rumangsa penting urip kanthi selaras karo alam. Ing artikel iki, aku bakal ngrembug gempa bumi lan letusan gunung sing saiki bubar. Gempa ing Jepang Yen sampeyan nginep ing Jepang sawetara taun, sampeyan bakal ngalami paling ora gempa sethithik. Bangunan Jepang dirancang supaya ora rubuh sanajan ana gempa gedhe. Mula, ora perlu wedi. Nanging, yen sampeyan tetep ing Jepang pirang-pirang puluh taun, ana kemungkinan ngalami gempa gedhe. Ing taun 2011, nalika Gempa Bumi Raya Jepang Timur, aku kerja ing bangunan pencakar langit ing Tokyo lan ngalami bangunan kasebut goyang kanthi kasar. Bencana gempa bumi Jepang Timur Timur, 11 Maret 2011 Gempa Gempa Jepang Timur (Higashi-Nihon Daishinsai) minangka gempa gedhe sing nyerang Honshu sisih lor tanggal 11 Maret 2011. Luwih saka 90% saka udakara 15,000 korban mati amarga tsunami sing kedadeyan sawise gempa kasebut. Sawise Gempa Lindung Agung sing kedadeyan ing taun 1995, konstruksi bukti-bukti gempa bumi wis aktif ...

Read More

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin topan utawa gempa

Fundamentals

2020 / 6 / 8

Apa sing kudu ditindakake nalika ana angin gedhe utawa gempa ing Jepang

Malah ing Jepang, karusakan saka angin topan lan udan abot saya tambah amarga pemanasan global. Kajaba iku, lindhu asring dumadi ing Jepang. Apa sing kudu ditindakake yen ana angin gedhe utawa gempa nalika lagi lelungan ing Jepang? Mesthi wae sampeyan ora bakal ngalami kaya ngono. Nanging, apike ngerti countermeasures yen ana darurat. Dadi, ing kaca iki, aku bakal ngrembug apa sing kudu dilakoni nalika ana bencana alam tiba ing Jepang. Yen sampeyan kena prahara utawa lindhu gedhe, download app pamrentah Jepang "Tips safety". Kanthi mangkono, sampeyan entuk informasi paling anyar. Oalah, priksa manawa sampeyan duwe papan sing aman kanggo papan perlindungan. Ngomong karo wong Jepang ing sekitar sampeyan. Sanajan, umume wong Jepang ora seneng ngomong basa Inggris, yen sampeyan lagi masalah, dheweke isih pengin nulungi. Yen sampeyan bisa nggunakake kanji (karakter Cina), sampeyan bisa komunikasi kanthi cara kasebut. Entuk informasi babagan cuaca lan gempa Musim Panas sing ngepang bandara Okinawa = shutterstock, rungokno ramalan cuaca! Aku wis didhawuhi para wisatawan saka luar negeri yen "wong Jepang seneng karo ramalan cuaca." Mesthi, kita priksa ramalan cuaca meh saben dina. Iki amarga cuaca Jepang ganti saben wektu. Jepang nduwe owah-owahan musiman uga typhoons asring wiwit musim panas nganti musim gugur. Salajengipun, kerusakan saka udan dereg saya tambah amarga efek pemanasan global. Kajaba iku, lindhu lan jeblugan gunung geni asring dumadi ing Jepang. Yen sampeyan lagi pindhah menyang Jepang, aku ...

Read More

Kaisar Jepang lan Bendera Jepang

Fundamentals

2020 / 5 / 30

Kaisar Jepang lan Bendera Jepang

Nalika sampeyan lelungan ing Jepang, sampeyan bisa uga rumangsa seneng yen sampeyan duwe kawruh dhasar babagan sejarah Jepang. Kaca iki bakal kalebu ringkesan Emperor sing penting ing sejarah Jepang. Kajaba iku, aku bakal nyakup informasi babagan panji nasional Japans. Kaisar Jepang Ndeleng Istana Kaisar, Tokyo. Jepang = Shutterstock Jepang wis nggunakake Sistem Kaisar wiwit jaman biyen. Kaisar kasebut diarani "Tenno" ing basa Jepang. Miturut legenda, Kaisar pisanan yaiku Kaisar Jinmu. Disebutake manawa Kaisar Jinmu dilantik nalika taun 660 SM, nanging ora pati jelas. Sukses tahta wis ditindakake kanthi turun temurun. Ing Konstitusi lawas sing diatur ing taun 1889, Kaisar minangka raja. Nanging, ing Konstitusi anyar digawe ing taun 1946, warga kasebut diwenehi kekuwatan kanggo mrentah lan Kaisar dadi "simbol". Dina iki, Kulawarga Kraton, pusat ing Kaisar, nganakake pakaryan simbolis. Karya iki kalebu rawuh ing acara domestik lan internasional. Kulawarga Kraton nganakake "Ippan Sanga" kaping pindho saben taun kanggo salam kanggo masarakat ing Istana Kaisar Tokyo. Iki kedadeyan tanggal 2 Januari lan 23 Desember, saiki akeh wong sing teka ing Istana Kaisar kanggo ndeleng kulawarga kanthi pribadi, Video sing Disaranake babagan Kaisar Jepang Bendera Jepang Jepang Bendera Jepang diarani "Hinomaru ". Bunder abang gedhe ditarik ing latar mburi putih. Bunder abang nggambarake srengenge sing munggah. Wong Jepang wis nyembah srengenge ...

Read More

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.