Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 1

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto = Shutterstock

Foto: Dalan bukit bersejarah ing Kyoto -Sannei-zaka, Ninei-zaka, lsp.

Yen sampeyan ngunjungi Kyoto, dadi manawa kanggo mlaku-mlaku ing dalan-dalan bukit bersejarah. Khususé, aku nyaranake Sannei-zaka (Sannen-zaka) lan Ninei-zaka (Ninen-zaka) ing sekitar Kuil Kiyomizu-dera. Ana akeh toko restoran lan restoran sing apik. Aku sampeyan bakal duwe wektu sing apik!

Godhong luruh Rurikoin, Kyoto, Jepang = Simpenan Adobe
Kyoto! 26 Sing paling Apike: Fushimi Inari, Kiyomizudera, Kinkakuji lsp.

Kyoto minangka kutha sing indah lan warisan karo budaya Jepang tradisional. Yen pindhah menyang Kyoto, sampeyan bisa nyenengake budaya tradisional Jepang babagan konten jantung sampeyan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake wisata wisata sing disaranake utamane ing Kyoto. Halaman iki dawa, nanging yen maca kaca iki dadi ...

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = AdobeStock 1
Foto: Kuil Kiyomizudera ing Kyoto

Objek wisata sing paling populer ing Kyoto yaiku Permaisur Fushimi Inari, Kuil Kinkakuji lan Kuil Kiyomizudera. Kuil Kiyomizudera mapan ing lereng gunung ing sisih wétan kutha Kyoto, lan pemandangan saka gedung utama sing dhuwur 18 mèter, nggumunake. Ayo ...

Foto ing dalan bukit bersejarah ing Kyoto

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 2

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto = Shutterstock

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 3

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto = Shutterstock

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 4

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto = Shutterstock

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 5

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto = Shutterstock

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 6

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto = Shutterstock

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 7

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto = Shutterstock

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 8

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto = Shutterstock

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 9

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto = Shutterstock

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto 10

Dalan-gunung bukit bersejarah ing Kyoto = Shutterstock

Peta Sannei-zaka

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Kuil Kiyomizudera ing Kyoto = AdobeStock 1
Foto: Kuil Kiyomizudera ing Kyoto

Objek wisata sing paling populer ing Kyoto yaiku Permaisur Fushimi Inari, Kuil Kinkakuji lan Kuil Kiyomizudera. Kuil Kiyomizudera mapan ing lereng gunung ing sisih wétan kutha Kyoto, lan pemandangan saka gedung utama sing dhuwur 18 mèter, nggumunake. Ayo ...

2020-05-20

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.