Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Gunung gunung lan petani pethi ing Kumamoto, Jepang = Shutterstock

Gunung gunung lan petani pethi ing Kumamoto, Jepang = Shutterstock

Prefektur Kumamoto: Objek sing paling apik lan apa sing kudu ditindakake

Kumamoto asring diarani "negara geni." Amarga ing prefektur Kumamoto, ana Mt. Aso sing isih tetep aktif kegiatan vulkanik. Iku kursus populer ing prefektur Kumamoto kanggo ndeleng gunung berapi iki. Bèntèng Kumamoto ing kutha Kumamoto saiki lagi mulihake amarga sapérangan rusak saka lindhu gedhe 2016.

Garis saka Kumamoto

Kumamoto Castle karo kembang ceri ing musim semi. Kumamoto, Jepang.Kumamoto Castle saiki dibandhingake = Shutterstock

Kumamoto Castle karo kembang ceri ing musim semi. Kumamoto, Jepang.Kumamoto Castle saiki dibandhingake = Shutterstock

Peta Kumamoto

Peta Kumamoto

Kumamoto Castle

Kumamoto Castle ing Kyushu, Jepang = AdobeStock

Kumamoto Castle ing Kyushu, Jepang = AdobeStock

Kumamoto Castle ing Kyushu, Jepang = AdobeStock 4
Foto: Kumamoto Castle ing Kyushu, Jepang

Yen sampeyan pengin ndeleng kraton sing paling kuat ing Jepang, aku nyaranake Kumamoto Castle ing Kyushu. Kumamoto Castle rusak banget amarga gempa Kumamoto taun 2016. Foto-foto ing kaca iki dijupuk sadurunge taun 2016. Bèntèng saiki dibalèkaké. Wiwit musim semi 2021, sampeyan bakal bisa ...

WISITIS | Kumamoto Castle
WISITIS | Kumamoto Castle

Read More

Yen sampeyan pengin ndeleng kraton sing paling kuat ing Jepang, aku nyaranake Kumamoto Castle ing Kyushu. Kumamoto Castle rusak banget amarga gempa Kumamoto taun 2016. Foto-foto ing kaca iki dijupuk sadurunge taun 2016. Bèntèng saiki dibalèkaké. Saka musim semi ing taun 2021, sampeyan bakal bisa ngunjungi menara benteng. Yen menyang kraton iki, sampeyan mesthi bakal rumangsa suasana samurai lan pangrasa warga sing njaga kraton!

Aso

Kawah ing Aso = Shutterstock

Kawah ing Aso = Shutterstock

Aso ing Prefektur Kumamoto = AdobeStock 1
Foto: Ayo seneng karo Aso!

Yen sampeyan lelungan menyang Pulo Kyushu ing Jepang, aku nyaranake tindak menyang Aso. Ing Aso, cekungan kaldera (18 kilometer ing sisih wétan sisih kulon lan 25 kilometer sisih lor nganti kidul) digawe dening jeblugan gunung berapi, lan gunung sing apik didhaptar ing saubenge. Gunung berapi isih aktif lan sampeyan bisa mbukak ...

Aso ing Prefektur Kumamoto = Shutterstock 5
Foto: Landskap gunung berapi ing Aso ing Prefektur Kuomamoto, Kyushu

Jepang nduwe udakara 110 gunung berapi aktif, padha karo 7% jagad. Akibaté, ana akeh sumber panas. Gunung berapi mulangake rasa wedi, kaendahan lan apresiasi alam. Yen sampeyan pengin rumang gunung kaya ngono, aku nyaranake menyang Aso ing Kyushu. Aku uga nyaranake ...

Kikuchi

Lembah Kikuchi ing Prefektur Kumamoto = Shutterstock

Lembah Kikuchi ing Prefektur Kumamoto = Shutterstock

Kikuchi Keikoku (Kikuchi Gorge) ing Prefektur Kumamoto1
Foto: Kikuchi Keikoku (Kikuchi Gorge)

Apa sampeyan wis krungu babagan Kikuchi Keikoku (Kikuchi Gorge) ing Prefektur Kumamoto? Ngomong babagan aliran gunung sing apik ing Jepang, aku nate gabung karo aliran Oirase (prefektur Aomori) ing wilayah Tohoku Honshu. Aliran Oirase wis kondhang ing taun-taun pungkasan, nanging Kikuchi Keikoku ...

Pantai Okoshiki

Pesisir Okoshiki ing Segara Ariake, Kyushu = Shutterstock

Pesisir Okoshiki ing Segara Ariake, Kyushu = Shutterstock

Pesisir Okoshiki ing Segara Ariake, Kyushu = Shutterstock 1
Foto: Pantai Okoshiki ing Laut Ariake, Kyushu

Segara Ariake ing Kyushu yaiku teluk sing ana bedane karo pasang surut lan pasang surut. Ing pasang surut, papan udan sing amba katon. Utamane ing Okoshiki Kaigan (Pantai Okoshiki, Prefektur Kumamoto) sampeyan bisa mirsani srengenge paling apik sing bisa dideleng ing kaca iki! Isi DaftarPotosikal saka ...

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.