Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Foto: Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo

Ing Tokyo, ana State Guest House (Akasaka Palace) sing dadi raja lan presiden luar negeri. Bangunan sing wiyar, dibangun minangka istana Pangeran Mahkota ing awal abad kaping-20, wis ditetepake minangka bandha nasional. Sampeyan bisa wisata ing kraton iki!

Foto saka Rumah Tamu Negara

Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo 1

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo 2

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo 3

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo 4

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo 5

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo 6

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo 7

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo 8

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo 9

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Gedung Tamu Negara (Istana Akasaka) ing Tokyo 10

Rumah Tamu Negeri (Istana Akasaka) ing Tokyo = Shutterstock

Peta Gedung Tamu Negara

Mangga deleng situs ing ngisor iki kanggo rincian.
https://www.geihinkan.go.jp/en/akasaka/

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-19

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.