Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Istana Matsumoto minangka salah sawijining istana bersejarah ing Jepang, bebarengan karo Kastil Himeji lan Kumamoto Castle = Adobe Stock

Istana Matsumoto minangka salah sawijining istana bersejarah ing Jepang, bebarengan karo Kastil Himeji lan Kumamoto Castle = Adobe Stock

Prefektur Nagano: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Nagano duwe akeh obyek wisata sing makili Jepang, kayata Hakuba, Kamikochi, lan Matsumoto. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake macem-macem jagad iki ing Nagano.

Ing sisih tengah Honshu, ana wilayah pegunungan sing diarani "Japan Alps" kanthi dhuwur 3000m = Shutterstock 1
Foto: Apa sampeyan ngerti "Alps Jepang"?

Jepang minangka negara pegunungan. Ing sisih lor Mt. Fuji, ana wilayah pegunungan sing diarani "Alps Jepang." Pagunungan sing paling dhuwur 2,000 nganti 3,000 meter diantrekake. Hakuba, Kamikochi, lan Tateyama kalebu kabeh bagean Alps Jepang. Ana akeh wilayah resort gunung sing bisa ...

Garis saka Nagano

Peta Nagano

Peta Nagano

Matsumoto

Renungan ati-ati ing banyu ing wayah wengi Bèntèng Matsumoto. Kastil bersejarah utama Jepang ing wétan Honshu, Matsumoto-shi, wilayah Chubu, Prefektur Nagano, Jepang = shutterstock

Renungan ati-ati ing banyu ing wayah wengi Bèntèng Matsumoto. Kastil bersejarah utama Jepang ing wétan Honshu, Matsumoto-shi, wilayah Chubu, Prefektur Nagano, Jepang = shutterstock

Bèntèng Matsumoto ing Prefektur Nagano = Shutterstock
Foto: Istana Matsumoto ing Prefektur Nagano

Istana Matsumoto ing Prefektur Nagano minangka salah sawijining istana sing paling apik ing Jepang. Menara benteng ireng murni sing dibangun sekitar taun 1600 ditetepake minangka bandha nasional. Wiwit Desember nganti Maret, kastil ditutupi salju. Ing ngarsane kraton iki kanthi gunung salju ing latar mburi yaiku ...

Matsumoto minangka kutha paling gedhe ing Prefektur Nagano sawise Kutha Nagano. Nalika sampeyan nglewati Matsumoto City, sampeyan bakal nemokake manawa lanskap tradisional. Kajaba iku, sampeyan bisa nikmati tampilan sing dhuwur ing gunung dhuwur 3000 meter sak Matsumoto.

Daya tarik utama ing kutha iki yaiku Bèntèng Matsumoto. Kastil Himeji (Prefektur Hyogo), sing paling misuwur ing Jepang, putih putih, dene Kastil Matsumoto minangka jernih ireng sing bermaruah. Menara kastil sing dibangun udakara 1600 minangka bandha nasional. Akeh turis motret menara benteng iki kanthi latar mburi gunung salju sing sekitar.

Kamikochi

Pegunungan Hotaka lan jambatan Kappa ing Kamikochi, Nagano, Jepang = Shutterstock

Pegunungan Hotaka lan jambatan Kappa ing Kamikochi, Nagano, Jepang = Shutterstock

Hakuba

Ing Hakuba sampeyan bisa nyenengake ski nalika nonton gunung sing apik sing makili Jepang = shutterstock

Ing Hakuba sampeyan bisa nyenengake ski nalika nonton gunung sing apik sing makili Jepang = shutterstock

Hakuba pancen misuwur amarga tilase hiking ing musim panas = Shutterstock

Hakuba pancen misuwur amarga tilase hiking ing musim panas = Shutterstock

Hakuba ing Prefektur Nagano = Shutterstock 1
Foto: Area wisata gunung sing misuwur ing Hakuba -Japan

Hakuba, sing ana ing sisih lor Prefektur Nagano, misuwur minangka resort ski ing sandhing Niseko ing Hokkaido. Nanging, Hakuba duwe akeh sumber wisata liyane sing apik saliyane ski. Hakuba nduwe gunung kanthi dhuwur sekitar 3,000m lan pemandangan deso nostalgia. Yen pindhah menyang Hakuba, kudu…

Tateyama Kurobe Alpine Route

Bendungan Kurobe ing Tateyama Kurobe Alpine Route = Shutterstock

Bendungan Kurobe ing Tateyama Kurobe Alpine Route = Shutterstock

Ing Tateyama Kurobe Alpine Route, sampeyan bisa ndeleng cedhak ing wilayah pegunungan kanthi dhuwure 3,000 m = Shutterstock

Ing Tateyama Kurobe Alpine Route, sampeyan bisa ndeleng cedhak ing wilayah pegunungan kanthi dhuwure 3,000 m = Shutterstock

Rute Alpine Tateyama Kurobe = Shutterstock
Foto: Tateyama Kurobe Alpine Route

Yen sampeyan rencana kanggo lelungan menyang Jepang wiwit akhir April nganti awal wulan Juni, aku nyaranake wilayah gunung saka Tateyama menyang Kurobe ing Honshu tengah. Saka Tateyama menyang Kurobe, sampeyan bisa gampang pindhah kanthi nyambung bis lan ropeway. Sampeyan mesthi bakal menikmati pemandangan salju sing apik banget. Isi DaftarPotosan ...

Tateyama Kurobe Alpine Route yaiku rute wisata ing gunung sing nyambungake Stasiun JR Shinano-Omachi ing Prefektur Nagano menyang Stasiun Tateyama ing Prefektur Toyama, sing ana ing sisih lor. Ing rute kasebut, ana Bendungan Kurobe sing apik lan wilayah pegunungan sing paling dhuwur 3,000m. Wisatawan bisa nyenengake pemandangan kanthi transfer bis, ropeways lan mobil kabel.

Togakushi

Togakushi nalika musim dingin, Prefektur Nagano = Shutterstock

Togakushi nalika musim dingin, Prefektur Nagano = Shutterstock

Togakushi Shrine ing Nagano Prefecture = Shutterstock 1
Foto: Kuil Togakushi ing Prefektur Nagano

Togakushi minangka dhaerah gunung sing apik sing ana ing sisih lor Kutha Nagano. Ing kene, Togakushi Shrine, istilah kolektif kanggo limang kuil kanthi sejarah sing lawas banget, nyebar. Saka Tokyo tekan Togakushi, udakara 3 jam kanthi Shinkansen lan bis. Yen sampeyan menyang Togakushi, gunung sing apik banget, suci lan ...

Togakushi minangka dhaerah gunung sing apik sing ana ing sisih lor Kutha Nagano. Ing kene, Togakushi Shrine, istilah kolektif kanggo limang kuil kanthi sejarah sing lawas banget, nyebar. Saka Tokyo tekan Togakushi, udakara 3 jam kanthi Shinkansen lan bis. Yen sampeyan menyang Togakushi, gunung sing apik, kuil lan gourmet soba bakal refresh sampeyan. Iki minangka wilayah sing salju kaya salju, mula aku nyaranake nalika musim gugur utawa musim panas.

Jigokudani Yaen-koen

Monyet salju ing onsen alami (musim panas), sing ana ing Taman Jigokudani, Yudanaka. Nagano Jepang

Monyet salju ing onsen alami (musim panas), sing ana ing Taman Jigokudani, Yudanaka. Nagano Jepang

Monkey Salju ing Jigokudani Yaen-koen, Prefektur Nagano = Shutterstock 10
Foto: Jigokudani Yaen-koen - Monyet Salju ing Prefektur Nagano

Ing Jepang, kethek uga wong Jepang seneng karo sumber panas. Ing wilayah pegunungan Prefektur Nagano ing Honshu tengah, ana "resort musim semi panas" khusus kanggo kethek sing diarani Jigokudani Yaen-koen. Monyet anget awak ing musim panas iki, utamane ing mangsa salju. Yen lunga menyang Jigokudani ...

Ing Prefektur Nagano lan Hokkaido ana papan sing monyet mlebu ing sumber panas
Kewan ing Jepang !! Spots Paling sampeyan bisa muter

Yen seneng kewan, apa ora ngunjungi papan-papan wisata sing bisa diputer karo kewan ing Jepang? Ing Jepang, ana papan kanggo dolanan karo macem-macem kewan kayata manuk kerang, kucing, kelinci, lan kidang. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake papan sing populer ing antarane papan-papan kasebut. Klik ing saben peta, Peta Google ...

Jigokudani Yaen-koen misuwur banget ing antarane turis manca. Ing kene, sampeyan bisa mirsani monyet liar sing lagi siram ing sumber panas.

Stop bus paling cedhak menyang Jigokudani Yaen-koen yaiku "Taman Monyet Salju", udakara 40 menit saka Stasiun JR Nagano (Kota Nagano) kanthi bis ekspres menyang Shiga Kogen. Saka mandeg bis iki, sampeyan kudu mlaku udakara 40 menit kanthi dalan salju. Wigati dimangerteni, iki minangka papan sing salju salju ing mangsa salju.

Karuizawa

Karuizawa minangka resort musim panas ing Jepang. Ana akeh gereja-gereja lawas amarga para Westerners seneng banget wiwit pungkasan abad kaping-19 = Shutterstock

Karuizawa minangka resort musim panas ing Jepang. Ana akeh gereja-gereja lawas amarga para Westerners seneng banget wiwit pungkasan abad kaping-19 = Shutterstock

Ana akeh gréja lawas ing Karuizawa. Foto kasebut nuduhake Chapel Tampilake Karuizawa Show in 1895 in Kyu-Karuizawa = Shutterstock
Foto: Karuizawa, salah sawijining resor musim panas sing populer ing Jepang

Karuizawa, ing sisih wétan Prefektur Nagano, minangka Resor musim panas sing misuwur ing sikil Mt. Asama (paling dhuwur 2,568m, gunung geni sing aktif). Wilayah iki berkembang minangka Resor kulon wiwit pungkasan abad kaping 19. Dina iki, wilayah sekitar Kyu-Karuizawa (tilas Karuizawa) wiwit wiwitan pangembangan kebak ...

Kirigamine

Ing Kirugamine ing tengah wengi, tampilan sing apik banget sing diarani "Muhyo" bisa uga dideleng = Adobestock

Ing Kirugamine ing tengah wengi, tampilan sing apik banget sing diarani "Muhyo" bisa uga dideleng = Adobestock

Kolam Mishakaike ing Prefektur Nagano, Jepang
Mishakaike: kolam sing paling apik ing Jepang sing narik kawigaten Kaii Higashiyama

Yen ana wong sing takon ing ngendi blumbang sing paling indah ing Jepang, aku bakal ujar manawa Pondok Mishakaike ing Prefektur Nagano. Artis Jepang kondhang Kaii Higashiyama (1908-1999) narik kawigaten karyawan "Vibrant Green" (1982) kanthi blumbang kasebut minangka motif. Yen pindhah menyang Pond Mishakaike, sampeyan bakal ...

Tsumago

Magome lan Tsumago ing endi gambar kutha kirim ing jaman Edo kiwa = Shutterstock 1
Foto: Magome lan Tsumago-Kutha pos ing Jepang

Yen sampeyan pengin bali menyang Jepang atusan taun kepungkur lan mlaku menyang kutha-kutha pos sing bersejarah, sampeyan kudu pindhah menyang Magome (Prefektur Gifu) lan Tsumago (Prefektur Nagano) ing wilayah pegunungan ing Honshu tengah. Magome lan Tsumago nahan swasana bekas kutha-kutha pos. Sampeyan bisa tetep ing ...

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2019-08-01

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.