Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Miho no matsubara yaiku pantai ireng sing nduwe gunung Fuji.Ing papan sing terkenal kanggo plancongan = Shutterstock

Miho no matsubara yaiku pantai ireng sing nduwe gunung Fuji.Ing papan sing terkenal kanggo plancongan = Shutterstock

Prefektur Shizuoka: Objek lan Bab sing Paling Apike

Prefektur Shizuoka dumunung ing sisih Samodra Pasifik antara Tokyo lan Nagoya. Ing sisih wétan prefektur Shizuoka ana Mt.Fuji ing antarané Prefektur Yamanashi. Nalika numpak Shinkansen saka Tokyo menyang Kyoto, sampeyan bisa ndeleng Mt.Fuji ing jendela ing sisih tengen. Mt.Fuji katon saka Shinkansen ana ing mburi pabrik Prefektur Shizuoka. Mbok menawa sampeyan wis kuciwa amarga Mt. Fuji karo pabrik. Nanging, Mt. Fuji wis sejarah karo masarakat sisih Samodra Pasifik. Lan Mt. Fuji diberkahi banyu akeh banget ing pabrik-pabrik ing sisih Pasifik. Mangga dimangerteni manawa Mt.Fuji minangka gunung sing biasa. Yen sampeyan pengin ndeleng Mt. Fuji diubengi dening alam sing sugih, bisa uga katon apik saka Prefektur Yamanashi ing sisih lor.

Garis saka Shizuoka

Gunung Fuji lan Cherry Blossom kanthi mekar kaya wis katon saka Tlaga Tanuki, Kota Fujinomiya, Prefektur Shizuoka, Jepang = AdobeStock_2523573301

Gunung Fuji lan Cherry Blossom kanthi mekar kaya wis katon ing Tlaga Tanuki, Kota Fujinomiya, Prefektur Shizuoka, Jepang = AdobeStock

Peta Shizuoka

Peta Shizuoka

Mt. Fuji

Mt. Fuji = Adobe Simpenan
Gunung Fuji: 15 papan paling apik ing Jepang!

Ing kaca iki, aku bakal nuduhake sampeyan sudut pandang paling apik kanggo ndeleng Mt. Fuji. Mt. Fuji minangka gunung paling dhuwur ing Jepang sing paling dhuwur 3776 meter. Ana tlaga sing digawe dening kegiatan gunung berapi Mt. Fuji, lan nggawe sesawangan sing apik ing babagan kasebut. Yen pengin ndeleng ...

Kayu salju sing ditutupi salju Fuji 1
Foto: Mt. Fuji ditutupi salju

Gunung Fuji ditutupi salju saka musim gugur nganti musim semi. Ing mangsa adhem, udhara cetha, saengga bisa ndeleng Gunung Fuji sing ayu sanajan saka Tokyo. Kanggo rincian babagan Gunung Fuji, waca artikel ing ngisor iki. Isi DaftarPotosan saka Mt. FujiMap saka Mt. Foto Fuji saka Mt. Fuji ...

Pendaki sing ndeleng srengenge ing pucuk gunung Mt. Fuji = Shutterstock
Foto: Climbing Mt. Fuji nalika musim panas

Wiwit awal Juli nganti awal September, ing Jepang, sampeyan bisa menek gunung Mt. Fuji (3,776 m). Ing wektu iki, Mt. Fuji meh ora salju. Butuh udakara 7 jam kanthi mlaku saka stasiun 5th ing ngendi bis teka ing ndhuwur. Yen sampeyan menek, aku nyaranake nonton srengenge ...

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.