Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Rong bus sing mudhun menyang stasiun Bijodaira, Tateyam, Prefektur Toyama, Jepang = shutterstock

Rong bus sing mudhun menyang stasiun Bijodaira, Tateyam, Prefektur Toyama, Jepang = shutterstock

Prefektur Toyama: Objek lan Babagan sing paling apik

Prefektur Toyama ana ing Laut Jepang. Prefektur Toyama asring diarani "wilayah Hokuriku" bebarengan karo prefektur Ishikawa lan prefektur Fukui. Sampeyan bisa ndeleng sawetara gunung Tateyama ing sisih lor-wétan Alps Jepang, sanajan saka pusat kutha kutha Toyama. Saben taun, salju udan deres ing gunung Tateyama. Nalika musim semi, kayata gambar ing ndhuwur, salju salju dicopot lan bis wiwit sirna. Sampeyan bisa ing bis lan pindhah menyang ndeleng tembok salju.

Ing sisih tengah Honshu, ana wilayah pegunungan sing diarani "Japan Alps" kanthi dhuwur 3000m = Shutterstock 1
Foto: Apa sampeyan ngerti "Alps Jepang"?

Jepang minangka negara pegunungan. Ing sisih lor Mt. Fuji, ana wilayah pegunungan sing diarani "Alps Jepang." Pagunungan sing paling dhuwur 2,000 nganti 3,000 meter diantrekake. Hakuba, Kamikochi, lan Tateyama kalebu kabeh bagean Alps Jepang. Ana akeh wilayah resort gunung sing bisa ...

Garis saka Toyama

Gunung salju ing Tateyama Kurobe Alpine Route, tujuan wisata ing Jepang. Pemandangan ing kutha Toyama, Jepang.

Gunung salju ing Tateyama Kurobe Alpine Route, tujuan wisata ing Jepang. Pemandangan ing kutha Toyama, Jepang. = Shutterstock

Peta Toyama

Peta Toyama

Tateyama Kurobe Alpine Route

Rute Alpine Tateyama Kurobe = Shutterstock
Foto: Tateyama Kurobe Alpine Route

Yen sampeyan rencana kanggo lelungan menyang Jepang wiwit akhir April nganti awal wulan Juni, aku nyaranake wilayah gunung saka Tateyama menyang Kurobe ing Honshu tengah. Saka Tateyama menyang Kurobe, sampeyan bisa gampang pindhah kanthi nyambung bis lan ropeway. Sampeyan mesthi bakal menikmati pemandangan salju sing apik banget. Isi DaftarPotosan ...

Tembok salju, Rute Alpine Tateyama Kurobe, Jepang - Shutterstock
12 Tujuan Salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, Sapporo salju festival ...

Ing kaca iki, aku kepengin ngerteni babagan adegan salju sing apik ing Jepang. Ana akeh salju ing Jepang, saéngga angel mutusake tujuan Salju sing paling apik. Ing kaca iki, aku ngringkes wilayah paling apik, utamane ing papan sing populer ing antarane turis manca. Aku bakal nuduhake ...

Tateyama Kurobe Alpine Route minangka salah sawijining rute wisata ing gunung sing misuwur ing dunya sing ngliwati wilayah pegunungan ing Honshu Tengah kanthi dhuwur 3000 m. Iki minangka rute sing apik banget saka stasiun Tateyama ing prefektur Toyama menyang stasiun JR Shinano-Omachi ing prefektur Nagano kanthi dawa 40km lan prabédan dhuwur 1,975m. Sadawane dalan, sampeyan bisa nyenengake pemandangan sing luar biasa kanthi nggunakake mobil kabel, ropeways lan bis.

Rute Alpine Tateyama Kurobe ditutup nalika mangsa ing salju yen akeh salju ing gunung. Iki dibukak wiwit pertengahan April nganti akhir November. Ing musim semi sampeyan bisa nyenengake salju salju sing apik banget. Nalika musim panas, sampeyan bisa ngalami atmosfer alpine sing adhem. Lan nalika musim gugur, sampeyan bisa ngujo godhong-godhongan sing apik banget ing ropeway.

Gokayama

Desa Gokayama ing Prefektur Toyama = AdobeStock

Desa Gokayama ing Prefektur Toyama = AdobeStock

"Gokayama" minangka area salju salju sing akeh sing dikepung dening gunung lan salju salju sing meh 2m ing musim dingin. Ing Gokayama, petani tradisional sing isih kari isih sisa. Dibangun kanthi gaya arsitektur sing diarani "gassho-zukuri," omah-omah kasebut nduwe atap singched tajam sing dirancang kanggo mbantu salju salju sing khas ing wilayah kasebut.

Gokayama duwe rong desa gassho-zukuri, yaiku Ainokura lan Suganuma. Ana 23 omah gaya gandum ing Ainokura, lan ana toko souvenir, omah tamu, lan museum ing desa kasebut. Saliyane, Suganuma nduwe sembilan omah gaya gassho. Loro-lorone luwih cilik tinimbang Shirakawa-go, nanging sampeyan bisa nikmati swasana sing luwih alami.

Desa Gokayama ing Prefektur Toyama = AdobeStock 1
Foto: Desa Gokayama ing Prefektur Toyama

Ana desa kanthi kolektif diarani Gokayama ing sisih kidul-kulon Dataran Tonami, Prefektur Toyama. Desa ing Gokayama kadaptar minangka situs Warisan Donya kanthi Shirakawa-go misuwur. Gokayama ora kaya wisata kaya Shirakawago. Aku nate takon karo sutradara sing nggawe film ing Gokayama. Dheweke mesem, ...

Pelayaran Shogawa Gorge

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama
Foto: Pelayaran Shogawa Gorge -River cruise ing jagad putih sing murni!

Ana kali ayu sing diarani Shogawa ing cedhak Shirakawa-go lan Gokayama, desa tradisional sing didaftar minangka situs Warisan Dunia. Ing kali iki sampeyan bisa nikmati pelayaran sing diarani "Pelayaran Shogawa Gorge". Pelayaran iki apik sanajan musim ijo sing seger lan godhong musim gugur. Nanging, wiwit akhir wulan Desember nganti akhir Februari, sampeyan ...

Plain Tonami

Plain Tonami ing Prefektur Toyama = Pixta

Plain Tonami ing Prefektur Toyama = Pixta

Yen aku takon dening wong liya, "Endi lapangan sawah sing paling apik ing Jepang?" Aku bakal mangsuli, "Iki Lemah Tonami." Ing Dataran Tonami Prefektur Toyama, sawah sing amba nyebar kaya sing ditampilake ing foto ing ndhuwur. Udakara 7000 omah petani kasebar lan saben nduwe hutan angin gempa. Pemandangan saka bukit pancen biasa.

Umume, peternakan dikumpulake ing desa Jepang, nanging ing Tonami Plain, omah-omah petani kasebar. Iki amarga ing jaman Edo, saben petani diwenehi tanah sing wis dituntut maneh. Saben petani nduwe hutan gempa bumi ing sekitar omahe. Hutan kasebut dadi aksen, nggawe landskap desa sing apik.

Plancongan Tonami ing Prefektur Toyama = Pixta 3
Foto: Plancongan Tonami ing Prefektur Toyama

Yen ana wong sing pengin njupuk gambar sawah sing apik ing Jepang, aku nyaranake mlebu Plain Tonami ing Prefektur Toyama. Ing Tonami, udakara 7000 omah petani kasebar lan masing-masing duwe hutan angin guling. Sawah nyebar ing omah, lan permukaan sawah lan sawah ...

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.