Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama

Foto: Pelayaran Shogawa Gorge -River cruise ing jagad putih sing murni!

Ana kali ayu sing diarani Shogawa ing cedhak Shirakawa-go lan Gokayama, desa tradisional sing didaftar minangka situs Warisan Dunia. Ing kali iki sampeyan bisa nikmati pelayaran sing diarani "Pelayaran Shogawa Gorge". Pelayaran iki apik sanajan musim ijo sing seger lan godhong musim gugur. Nanging, wiwit pungkasan wulan Desember nganti akhir wulan Februari, sampeyan bisa nikmati pemandangan salju sing paling apik. Napa ora ditambahake menyang jadwal nalika arep menyang Jepang?

Foto plancongan Shogawa Gorge

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama 2

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama 3

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama = Shutterstock 4

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama
= Shutterstock

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama = Shutterstock 5

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama
= Shutterstock

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama = Shutterstock 6

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama
= Shutterstock

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama = Shutterstock 7

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama
= Shutterstock

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama = Shutterstock 8

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama
= Shutterstock

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama = Shutterstock 9

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama
= Shutterstock

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama = Shutterstock 1

Pelayaran Shogawa Gorge ing Prefektur Toyama
= Shutterstock

Peta Gog Shogawa

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

2020-05-20

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.