Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Wong-wong sing nekani grand shinto kuil Izumo-taisha, Shimane Prefecture, Jepang = Shutterstock

Wong-wong sing nekani grand shinto kuil Izumo-taisha, Shimane Prefecture, Jepang = Shutterstock

Foto: tanah gaib San'in -A sing isih Jepang gaya lawas!

Yen sampeyan pengin seneng-seneng karo Jepang sing sepi lan kuno, aku nyaranake lelungan ing San'in (山陰). San-in minangka wilayah ing Laut Jepang sisih kulon Honshu sisih kulon. Utamane Matsue lan Izumo ing Shimane Prefecture pancen apik. Saiki ayo miwiti perjalanan virtual menyang San'in!

Foto San'in

Izumo Taisha Shrine, Shimane = Shutterstock

Izumo Taisha Shrine, Shimane = Shutterstock

Mt. Daisen, Prefektur Tottori = Shutterstock

Mt. Daisen, Prefektur Tottori = Shutterstock

Museum Adachi misuwur amarga kebon Jepang sing apik banget = Shutterstock

Museum Adachi misuwur amarga kebon Jepang sing apik banget = Shutterstock

Bèntèng Matsue, dibangun ing taun 1607, Shimane = Shutterstock

Bèntèng Matsue, dibangun ing taun 1607, Shimane = Shutterstock

Helem Samurai ditampilake ing Istana Matsue, Prefektur Shimane = Shutterstock

Helem Samurai ditampilake ing Istana Matsue, Prefektur Shimane = Shutterstock

Kapal kanggo njelajah istana Matsue, Prefektur Shimane = Shutterstock

Kapal kanggo njelajah istana Matsue, Prefektur Shimane = Shutterstock

Lake Shinji sunset, Shimane = Shutterstock

Lake Shinji sunset, Shimane = Shutterstock

Izumo Taisha Shrine ing Kota Izumo, Shimane = Shutterstock

Izumo Taisha Shrine ing Kota Izumo, Shimane = Shutterstock

Izumo Taisha Shrine, Shimane = Shutterstock

Izumo Taisha Shrine, Shimane = Shutterstock

Inasa-no Hama (Pantai Inasa), 1km sisih kulon Kuil Izumo Taisha, Prefektur Shimane = Shutterstock

Inasa-no Hama (Pantai Inasa), 1km sisih kulon Kuil Izumo Taisha, Prefektur Shimane = Shutterstock

Peta Izumo Taisha Shrine

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

2020-05-19

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.