Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Autumn ing Oze highland, Prefektur Gunma, Jepang = Simpenan Adobe

Autumn ing Oze highland, Prefektur Gunma, Jepang = Simpenan Adobe

Prefektur Gunma: Oze, Kusatsu Onsen.etc.

Prefektur Gunma dumunung ing sisih lor-kulon ing wilayah Kanto. Nglayani industri serikultur lan tekstil ing wilayah kasebut sapisan, iki nyumbang banget kanggo modernisasi Jepang. Ana Oze ing Prefektur Gumma. Taman nasional iki disaranake banget kanggo hiking.

Bab lan Paragraf

Garis saka Gunma

Peta Gunma

Peta Gunma

Oze

Ing wulan Mei, pirang-pirang putih "Mizubasho" putih tuwuh sawise salju salju ing marshland Oze = AdobeStock

Ing wulan Mei, pirang-pirang putih "Mizubasho" putih tuwuh sawise salju salju ing marshland Oze = AdobeStock

Oze ing Prefektur Gunma = AdobeStock 1
Foto: Oze ing Prefektur Gunma

Ana 5 wilayah hiking sing paling disaranake ing Pulo Honshu ing Jepang: Kamikochi, Oze, Oirase, Gunung Fuji lan Kumano Kodo. Yen sampeyan pengin mlaku ing lapangan sing indah, Oze paling apik. Ing papan sing paling dhuwur ing 1400m, Oze ditutup salju nalika musim salju. Nanging ing musim semi, musim panas ...

Pegunungan Hotaka lan jambatan Kappa ing Kamikochi, Nagano, Jepang = Shuttersyock
15 Lokasi Pajak paling apik ing Jepang! Kamikochi, Oze, Mt. Fuji, Kumano Kodo, lsp.

Yen sampeyan pengin mlaku-mlaku ing panggonan sing indah ing Jepang, sampeyan menyang endi? Ing kaca iki, aku bakal ngenalake 15 papan hiking. Meh ora mokal kanggo 15 kaya iki. Nanging, 15 kuthah iki apik banget, mula maca yen sampeyan seneng. Umume saka ...

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.