Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = AdobeStock

Foto: Kashima-jingu Shrine ing Prefektur Ibaraki

Ngomong babagan tempat suci sing paling kuno lan megah ing sekitar Tokyo, aku pisanan mikirake Kashima-jingu Shrine, udakara 100 kilometer ing sisih lor-wétan Tokyo. Iki diarani wis dibangun ing 660 SM. Wilayah kaya udakara 70 hektar. Nalika Pura Kasuga Taisha dibangun ing Nara, manawa Kashima-jingu Shrine ngirim kancil sing dadi utusan Tuhan. Sampeyan bisa tekan Kashima-jingu Shrine ing 90 menit kanthi bis saka Stasiun Tokyo, dadi apa sampeyan ora ngunjungi kuil iki?

Foto Kashima-jingu Shrine

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = AdobeStock

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki 3

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = AdobeStock

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = Shutterstock

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = AdobeStock

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = Shutterstock

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = Shutterstock

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = Shutterstock

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = AdobeStock

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = Shutterstock

Kuil Kashima-jingu ing Prefektur Ibaraki

Kashima-jingu Shrine ing Ibaraki Prefecture = AdobeStock

Peta Kashima-jingu Shrine

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Fukunoda-no-Taki (Waterfall Fukuda) beku ing mangsa = AdobeStock 10
Foto: Fukuroda-no-Taki (Air terjun Fukuda)

Halaman iki ngenalake "Fukuroda-no-Taki (Air terjun Fukuda)". Iki minangka salah sawijining terjun paling misuwur ing Jepang, sing dumunung udakara udakara 2.5 jam ngalor ngalor Tokyo. Air terjun katon elegan saka jarak, nanging yen sampeyan cedhak, volume banyu katon kaget. Ing mangsa, banyu dadi beku ...

2020-05-18

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.