Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Landskap "Taman Hitsujiyama" ing ngendi Moss Phlox mekar kabeh. Wiwit April nganti Mei, bukit-gunung kasebut kebak kembang pink lan putih = Shutterstock

Landskap "Taman Hitsujiyama" ing ngendi Moss Phlox mekar kabeh. Wiwit April nganti Mei, bukit-gunung kasebut kebak kembang pink lan putih = Shutterstock

Prefektur Saitama: ChiChibu, Nagatoro, Taman Hitsujiyama, lsp.

Prefektur Saitama dumunung ing sisih lor Tokyo. Mangkene akeh taman lan kutha sing bisa dibukak kanthi gampang saka Tokyo. Paling populer yaiku Kutha Kawagoe sing akeh bangunan lawas ing jaman Edo sing disimpen.

Garis saka Saitama

Peta Saitama

Peta Saitama

Chichibu

Kesenian es ing Lembah Onouchi ing Prefektur Saitama sajrone wulan mangsa sing ganas = Shutterstock

Kesenian es ing Lembah Onouchi ing Prefektur Saitama sajrone wulan mangsa sing ganas = Shutterstock

Ice ing Chichibu = Shutterstock 10
Foto: Icicles ing Chichibu nalika musim musim parah

Ing Pagunungan Chichibu, udakara 120 kilometer ing sisih lor-kulon Tokyo, sampeyan bisa ndeleng esuk sing luar biasa wiwit pertengahan Januari nganti pertengahan Februari. Ing tlatah iki, banyu spring saka banyu karang mbeku. Kajaba iku, icicles gawean uga digawe. Chichibu disaranake bebarengan karo Hakone lan Kamakura minangka tujuan perjalanan dina saka ...

Metropolitan Area Otrik bawah tanah Outer Saluran

Saluran Metropolitan Area Metropolitan Outer Saluran ing Prefektur Saitama = Shutterstock

Saluran Metropolitan Area Metropolitan Outer Saluran ing Prefektur Saitama = Shutterstock

Saluran Metropolitan Area Metropolitan Outer Saluran ing Prefektur Saitama = Shutterstock 1
Foto: Kuil Bumi -Metropolitan Wilayah Discharge Channel Luar Biasa

Apa sampeyan ngerti manawa ana lemah "candhi" ing Tokyo? Sing tepat, jeneng resmi "Temple" iki yaiku Channel Discharge Area Luar Biasa Metropolitan Area. Dununge ana ing Prefektur Saitama, ing sisih lor sisih lor Tokyo. Sajrone udan abot, papan ing jero ruangan iki dadi bokong kanggo ...

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Babaging kula

Bon KUROSAWA Saya suwe kerja dadi editor senior Nihon Keizai Shimbun (NIKKEI) lan saiki wis kerja minangka panulis web independen. Ing NIKKEI, aku dadi kepala editor editor babagan budaya Jepang. Ayo kula ngenalake pirang-pirang perkara sing nyenengake lan menarik babagan Jepang. Mangga deleng artikel iki kanggo katrangan luwih.

2020-05-14

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.