Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Miharu Takizakura ing prefektur Fukushima

Miharu Takizakura ing prefektur Fukushima = Shutterstock

Foto: The Miharu Takizakura -Tanduran wit sing paling apik ing Jepang!

Yen sampeyan takon babagan endi kembang ceri sing paling apik ing Jepang, aku bakal ucapake Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima. Wit Miharu Takizakura umur luwih saka 1000 taun. Wit wit sing éndah iki wis suwe dilindhungi lan disenengi dening masarakat lokal. Ayo lelungan virtual kanggo ngormati Miharu Takizakura!

Foto Miharu Takizakura

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima1

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima 3

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima 4

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima 5

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima 6

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima 7

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima 8

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima 9

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima 10

Miharu Takizakura ing Prefektur Fukushima = Shutterstock

Peta Miharu Takizakura

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima = Shutterstock 1
Foto: Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima

Ing Taman Hanamiyama ing Prefektur Fukushima, plum, peach, kembang ceri lan kembang-kembang liyane dadi siji ing musim semi kaya sing ditampilake ing kaca iki. Taman iki sejatine gunung cilik sing diduweni wong tani. Nanging, petani mutusake manawa mbuwang sampek monopoli lanskap iki, lan dibukak ...

2020-05-18

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.