Musim sing Kagum, Urip lan Budaya

Best of Japan

Foto desa sing nduwèni salju salju salju

Shirakawago, Prefektur Gifu

Foto: desa sing nduwe salju ing Jepang

Aku kepengin bareng karo sampeyan pemandangan desa salju salju ing Jepang. Iki gambar Shirakawa-go, Gokayama, Miyama lan Ouchi-juku. Nang endi wae, sampeyan bakal seneng dunya murni ing desa kasebut!

Tembok salju, Rute Alpine Tateyama Kurobe, Jepang - Shutterstock
12 Tujuan Salju paling apik ing Jepang: Shirakawago, Jigokudani, Niseko, Sapporo salju festival ...

Ing kaca iki, aku kepengin ngerteni babagan adegan salju sing apik ing Jepang. Ana akeh salju ing Jepang, saéngga angel mutusake tujuan Salju sing paling apik. Ing kaca iki, aku ngringkes wilayah paling apik, utamane ing papan sing populer ing antarane turis manca. Aku bakal nuduhake ...

Foto-desa desa sing salju

Shirakawago (Prefektur Gifu)

Foto desa sing nduwèni salju salju salju

Shirakawago, Prefektur Gifu

Foto desa sing nduwèni salju salju salju

Shirakawago, Prefektur Gifu

Foto desa sing nduwèni salju salju salju

Shirakawago, Prefektur Gifu

Peta Shirakawago

Gokayama (Toyama Prefecture)

Foto desa salju salju Gokayama

Gokayama, Prefektur Toyama

Foto desa salju salju Gokayama

Gokayama, Prefektur Toyama

Peta Gokayama

Miyama (Prefektur Kyoto)

Foto desa salju-salju7

Miyama, Prefektur Kyoto

Foto desa salju-salju8

Miyama, Prefektur Kyoto

Peta Miyama

Ouchi-juku (Prefektur Fukushima)

Foto desa sing nduwe salju ing salju9 Ouchi-juku

Ouchi-juku, Prefektur Fukushima

Foto desa sing nduwe salju ing salju10 Ouchi-juku

Ouchi-juku, Prefektur Fukushima

Peta Ouchi-juku

Apa sing bakal nganggo nalika ngunjungi desa salju

Winter Wear ing Hokkaido, Jepang
Winter Wear ing Hokkaido! Apa sing kokkanggo.

Hokkaido nduwe musim dingin lan adhem banget dibandhingake karo Tokyo, Kyoto lan Osaka. Nalika lelungan menyang Hokkaido ing mangsa, tandhingake sandhangan musim dingin. Aku uga menehi saran nggunakake paket panas sing nganggo lan produk sing padha. Sepatu paling apik yaiku salju salju utawa sepatu trek salju salju (Sunotore), nanging yen sampeyan mung ...

Winter Wear ing Jepang! Apa sing kokkanggo.

Nalika lelungan ing Jepang ing mangsa, apa jinis sandhangane sampeyan kudu nganggo? Yen sampeyan ora ngalami musim dingin ing negara asal, sampeyan bisa uga mikir apa sing kudu sampeyan sandhangan. Ing kaca iki, aku bakal ngenalake sawetara informasi sing migunani babagan sandhangan nalika sampeyan lelungan ing Jepang ing ...

Aku matur nuwun kanggo maca nganti pungkasan.

2020-05-15

Hak cipta © Best of Japan , 2020 Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang.